höstlov! :D

| Postat i: Allmänt
0
Tja!!!!
Ja, då var jag där igen. Har ju som sagt inte bloggat på ja en månad snart men det beror på att jag har varit väldigt sjuk. Ni kommer ihåg den där festen efter den så blev jag jätte dålig. Hade feber till och från och hade jätte ont i mina leder :S men gick till skolan ändå andra veckan så började jag få en enorm hosta och blev jätte hes. Så i måndags så fick jag världens förkylning och jag blev bara sämre och sämre och blev jätte trött. Så på tisdagen var jag så trött så jag somnade på no'n. När jag kom hem då sov jag från 16-18 , mamma tyckte jag såg väldig risig ut och inte så pigg ut så jag fick vara hemma från skolan på onsdagen. och hon ringde till vårdenctralen och bokade en tid. Åkte dit på onsdagen och fick reda på att jag har luftrörskatarr!? Har aldrig hört talas om det, läkaren sa även att när febern har lagt sig som den troligtvis har gjort nu så tar det 1-1½ månad innan hostan och förkylningen går över. Så det låter ju väldigt roligt!!

Symtom på luftrörskatarr

Luftrörskatarr ger samma symtom som en förkylning med hosta. Det gör ont i halsen, du får kanske feber, snuva och ibland också ont i muskler och leder. Ibland gör det ont bakom bröstbenet, särskilt när du hostar. Hostan kan vara torr och retande eller slemmig.

Ofta ökar slemproduktionen, och därmed hostan, i slutet av infektionen. Detta är naturligt och ofta ett tecken på att kroppen håller på att göra sig av med infektionen.

Om det bildas mycket slem, eller om luftrören reagerar med kramp, kan det bli svårare att andas och det kan höras ett pipande ljud från luftrören.Har nu höstlov så det är ju bra så jag får en HEL vecka till att vila om jag vill men om det är fint väder i morgon tänkte jag gå ut och fotografer lite så jag kan ju lägga upp lite bilder då :) Men jag lovar inget, tar ju dagen som den kommer nu när jag är sjuk men jag hoppas att jag mår ännu bättre i morgon! :)


 

 

festen!

| Postat i: Allmänt
0
hej, sorry för dålig uppdatering men jag har haft en väldigt tuff vecka så jag har inte orkat bloggat med nu är jag på bloggsugen igen ;) Igår hade vi inflyttningsfest jag var servitris på den festen, det var as roligt! :D här är lite bilder :)
Måsta duscha nu så hinner inte lägga in mer bilder

fångarna på fortet!

| Postat i: Allmänt
0
Ligger just nu i soffan och  kollar på fångarna på fortet! :D

bilder på mig nu!

| Postat i: Allmänt
0

Sminktips!

| Postat i: Sminktips!
0
Ja, här kommer det smink jag använder ;)

Foundation i hela ansiktet!
Det här under ögonen
Puder i hela ansiktet så man inte ser så bland ut!
först vanligt  läppsyl sen rosa läppsyl ;) '
parfymen jag använder

Sminkning, check!

| Postat i: Allmänt
0
har nu sminka mej klart så nu ska jag sätta min kamera på laddning och så ska jag gå och tvätta gåret och sen lägga upp bilder det smink jag använder ;)
sommaren 2009!