Åsikter om Valborg..

| Postat i: Mina åsikter!
0
Tja!
Då vart det valborg igen då..Förstår inte det här med valborg, Alla super och kommer inte ihåg ett jävla skit. Det är inte coolt att supa och visa att man dricker, jag tycker det är mer coolt att inte dricka. Att våga säga nej till alkohol. Alkohol gör ju inte saken roligare, man har mer roligt i mängden om man är nykter. Visst man kanske har mer kul om man är lite halv full, men man kommer fan inte ihåg vad som har hänt på Valborg om man har varit dyngrak. Jag tycker det är så jävla B att vara och kolla på när några pinnar brinner och sen supa. Hellre är jag hemma och ser på film. Denna gång hade jag inget val, är så jävla förkyld så måste vara hemma. Men jag tvekar om jag hade varit iväg om jag varit frisk och kollat på några pinnar som brinner och se en massa fulla personer.
Detta är mina åsikter om att dricka i ung ålder, 13 till 17 år..
Var rädda om er nu ni som ska supa och förstöra era liv i förtid..
Puss och hej! :D
Tja!
Då vart det valborg igen då..Förstår inte det här med valborg, Alla super och kommer inte ihåg ett jävla skit. Det är inte coolt att supa och visa att man dricker, jag tycker det är mer coolt att inte dricka. Att våga säga nej till alkohol. Alkohol gör ju inte saken roligare, man har mer roligt i mängden om man är nykter. Visst man kanske har mer kul om man är lite halv full, men man kommer fan inte ihåg vad som har hänt på Valborg om man har varit dyngrak.
Jag tycker det är så jävla B att vara och kolla på när några pinnar brinner och sen supa. Hellre är jag hemma och ser på film. Denna gång hade jag inget val, är så jävla förkyld så måste vara hemma. Men jag tvekar om jag hade varit iväg om jag varit frisk och kollat på några pinnar som brinner och se en massa fulla personer.
Detta är mina åsikter om att dricka i ung ålder, 13 till 17 år..
Var rädda om er nu ni som ska supa och förstöra era liv i förtid..
Jag vet att det är jätte många som ska supa idag men detta är mina åsikter!
Puss och hej! :D

Ny kategori! :)

| Postat i: Mina åsikter!
0
Min nya kategori är "mina åsikter " ;)
Puss o hej!

Svenska lektion!

| Postat i: Allmänt
0

Hej, jag vet att jag har varit dryg.. Men iaf nu sitter jag med hela klassen och har språkhistoria. Det är faktiskt ganska kul, jag och emma ska fördjupa oss i dialekter. Kanske ska börja kolla på dialektmystiriet. Whuterver!
Efter skolan ska jag och emma till välsviken och stan ;) Kulkul! jag ska köpa hårfrg och kokos och vanilj kräm ;)

Np

| Postat i: Allmänt
0

Hehe tjena! Just nu står jag vid busshållsplatsen och fryser och lyssnar på musik because jag ska till skolan som alla andra nördar ska. Men idag har alla 96or nationellt prov i engelska hör och läs. Jag har i te med mej någonting godis eller dricka som jag brukar ha.. Orkar inte slösa pengar på det! Men det blir nog bra för jag ska sitta hos annalena så det komma gå bra hoppas jag. Är sjukt taggad!!!!! Snart kommer bussen! ;))))

Titanic! :D

| Postat i: Allmänt
0
Nu är det exakt 100 år sedan titanic sjöngt på sin jungfruresa fån england till new york!

Mot tandläkaren! :D

| Postat i: Allmänt
1
Just nu sitter jag klar pch snart ska gå ner och borsta mina tänder, ska nämligen till tandläkaren snart.. bloggar mer när jag kommer hem för jag har lite brottom!.. Men här får ni lite bilder på mig ;)
bye!

Drar igång med att blogga igen!

| Postat i: Allmänt
1
Tjenare bloggen!
Hoppas ni alla som läser min blogg mår bra! :D Det gör jag iaf. förutom, att jag tror jag kommer bli genomförkyld, vill fan inte det nu när det är lov och grejer! Imorgon drar jag till pappa som vanligt, men på fredag så spver jag hos min älskade farmor och fafar! <3 Jag älskar dem!
Jag vet att jag har bloggat jätte lite och dåligt eller vad säger du Nathalie ?
Nu på lovet tänkte jag faktiskt byta lite design och shit så bloggen får sig en liten uppdatering! Jag vet att ,itt liv inte är det roligaste att läsa så nu när våren verkligen kommer så tänkte jag ta fram mina färdigeter med att fotografera och redigiera så folk kan fastna för mina bilder ist för mig och mitt liv!
Men iaf idag har jag stor städat mitt hus och så blev det en sväng på stan och då köpte jag en lite grej till min gulliga farmor, som jag vet att hon vill ha! :D
Nu ska jag sätta mig och se på kungarna av tylösand, det är en serie ni verkligen måste se för dem som är med där är så jävla extremt roliga att se på! Man skrattar konstant hela tiden! Ni måste se den! Det är som är lite roligt är att jag känner Emelie som är med i det programet! ;)
Puss och hej så bloggar jag från mobilen och helgen så tyvärr blir det inga bilder men det blir det efter helgen! Vad ska ni göra förresten på lovet ? :D