På bussen!

| Postat i: Allmänt
0

Sitter just nu på bussen, vart är jag på väg? :)

Högtalararna

| Postat i: Allmänt
0

Jag missade att lägga ut bilden jag hade redigerat på högtalarna förut så den kommer nu ;)

No

| Postat i: Allmänt
0

Sitter just nu på no'n och det ser ut som vi ska hålla på med ljus och lampor :( jag kommer dö!!...

Högtalare!

| Postat i: Allmänt
0

Just nu ligger Emma och chillar i soffan i bibblan;) och nej vi skolkar inte.. (a) haha!!! Mina högtalare jag fick i julklapp har gått sönder så de ska tillbaka till netonnet idag;) bloggar mer sen ;)

Film

| Postat i: Allmänt
0

Just nu sitter jag och klassen och kollar på någon dö tråkig film på so'n.. -.- vi slutr 14. 20

Matte

| Postat i: Allmänt
0

Nu har jag matte.. Men imorse tog jag och Julia en jätte gölig bild!! :)

Shopping!

| Postat i: Allmänt
0

Hej! I tisdags var jag och mamma på stan efter skolan ;) vi köpte även hem subway, fan vad gott det är!! <3 iaf så köpte jag en blå sommartopp, en vit bh och toning ;) som sagt visar jag inte bh'n för det angår inte er tycker jag ;)

Nu jävlar!!

| Postat i: Jobba/träna!
0
Hej! Nu har jag fan bestämt mej! Nu ska fläsket bort, jag vill ha en fin mage som alla andra har ;) Beach 2012 kommer bli toppen om jag har den här inställningen. Jag ska träna borta 1 gång i veckan har jag tänkt och sedan springa på rullbandet hemma kanske 2 ggr i veckan ;) Hoppas det försvinner då, Sen måste jag börja äta ordentligt. Äta mer och nyttigt. Mina måltider ser kanske oftast ut så här: Frukost: Inget Lunch: knappt något Mellanmål: lite mat eller macka! Kvällsmat: Macka eller fil.. Varför jag inte äter så mycket beror inte på att jag vill få bort fläsket utan det bara blir automatiskt att jag inte äter för jag inte är hungrig. Någon som vill hänga på och träna t.ex på friskis och svettis ?:)

Skola

| Postat i: Allmänt
0

Är nu i skolan och mögglar :( vet ni! Jag fyller 16 om 20 dagar!!! :)
Cha Cha!!

Kalas!

| Postat i: Allmänt
0

Drar på kalas nu! :)

Idrott

| Postat i: Allmänt
0

Som ni märker lägger jag in mer bilder än text men jag var bara tvungen att lägga upp en bild på idrotten p.g.a ni ser att jag redigerar bilderna och jag bara älskar den appen!! <3

Skolan..

| Postat i: Allmänt
0

Sitter just nu och väntar på att lektionen ska börja sjugo. Sitter här vid ett bord i caféterian och mögglar..

Plugg just nu :(

| Postat i: Allmänt
0

Hej!
Det blev ingen grillning för mig förbudet blev för kallt. Så därför ligger det inte några bilder uppe på det. Just nu sitter jag och gör läxan, svenska läxan som jag hade glömt bort. Senare blir det Wallander på tv ;)

Skutberget!!

| Postat i: Allmänt
0

Har nu tillbringat förmiddagen/lunch på skutberget med familjen! :) sen blir det grillning i trädgården :D lägger då upp bilder på det ;)

I..

| Postat i: Allmänt
0

..hate snow just now!!!

Lördag!!

| Postat i: Allmänt
0

Lördag!!

| Postat i: Allmänt
0

REBECCA JOHANSSON!!!!!!! :D

| Postat i: Allmänt
0
Hej,
Förlåt för super duper dålig uppdatering men vi har haft problem med internet hemma så men nu tror jag det är fixat :) Men nu sitter jag hemma hos emma och vi ska nog se på film snart inte vet jag vilken men det blir nog någon :)
När jag var hemma förut så berättade mamma att skattemynigheterna har beviljat min namnändring så förut hette jag ju REBECCA PERSSON JOHANSSON men nu heter jag bara REBECCA JOHANSSON! :D Äntligen!!!! Det är en lång historia varför jag hette persson men när jag föddes så hette jag REBECCA JOHANSSON!!! Bye bloggar mera i morogn :)

Film igen!

| Postat i: Allmänt
0
Hej!
Har nu lagt mig i sängen för att kolla på film, det blir hajen 3,4 och efter det så blir det såklart andra avenyn! Ja som sagt var så var jag i Hallsberg hos min moster och hennes kille under helgen och jag som inte trodde jag skulle ha någon tillgång till dator men det hade jag ju så jag la upp bilderna där på direkten istället så det är därför jag itne inte lägger upp de igen! :D
Har faktiskt tänkt att fixa lite med designen när jag har tid, Kanske till helgen! Helt random så börjar ju skolan på onsdag och och är absolut inte taggad inför det men vem är redo flr skolan egentligen... :S
Bye bye!

Tåg!

| Postat i: Allmänt
0
Sitter just nu och kopplar av på tåget hem från Hallsberg! Har varit och hälsat på min moster Nathalie och hennes kille Jonas! :D

Shopping!

| Postat i: Allmänt
0
Hej!
Jag skrev lite om igår men den texten försvann och bara bilderna kom med men jag är hos Nathalie och Jonas i Hallsberg! :D
Men igår så köpte jag:
hårtork 149 lidl

Topp 50 gina ( har dock på mig tröjan nu så jag länkar till tröjan, glömde ta kort på den!) http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/ccollection-p1.html#product_140951
örhängen 25 ur o penn (glömt att tagit bild)

Idag har jag shoppat lite till, en vinilla parfym, balsamspray , kajal och en blå bh!

Kajalen 89 Lindex


Vinilla parfym 89 maxi


balsamspray 29 ica
 
(dock anser jag inte att jag jag behöver visa min bh för det angår inte er men det var en blå spets)

Nathalie har noppat mina ögonbryn jätte fint så nu ska jag börja med att fylla i mina ögonbryn, lite sent men, bättre sen än aldrig! Här har ni resultatet!

Mys!

| Postat i: Allmänt
0

Är nu i Hallsberg, vi ska nu se på film och aha det mysigt!
(prövade nathalies studentmössa, bara 3,5 år kvar tills jag får använda min!)


Köpte en tröja och örhängen förut som jag visar er i morgon kanske!

Åker bort!

| Postat i: Allmänt
0
Hello bloggen!
Imorgon åker jag bort och är borta under helgen! :D Men jag kommer troligtvis inte blogga så mycket men jag tar självklart med kameran ;) Åker hem på söndag kväll så bilderna kommer nog inte upp förns på måndag ef eller nått! :D Ni når mig på mobilen!

Film på G ;)

| Postat i: Allmänt
0
Nu ska jag lägga mig i min säng och se på film, Eller film och film jag ska se på andra avenyn! :D

2012! :D

| Postat i: Allmänt
0
Hej,
Hade ni det en bra nyår? Det hade jag! :D Men iaf igår så var vi på skutberget och grillade med en massa gött fölk! :D Det var trevligt att träffa alla igen, synd bara att inte alla kunde komma på kvällen. Men det kommer ett nyår 2012 också! juste om 44 dagar fyller jag 16 år! :D gaa, vad jag längtar!

På kvällen så glömde jag nästa ta några kort men jag mobilbloggade så jag la upp en bild på hur jag såg ut :) Vid 12slaget så festade vi med pomak och sköt iväg en massa raketer! Här kommer en massa bilder!
Bilder är inte så jätte bra men men..!
Ha det så bra nu! :D

Första minuten 2012!!

| Postat i: Allmänt
0
Hello 2012, hoppas det året blir as bra! Har jätte mycket planering inför året!! :D