Midsommar 2012!

| Postat i: Allmänt
0
Hej!
Idag är det ju midsommar och jag är så jävla taggad! Ska göra så sjukt mycket roligt idag, berättar i morgon ;) 

(Midsommar 2012)
 
(Outfit!)
Shorts: hm 
Linne: Lager 157 
Solglasögon: Gina tricot 
 
 
(Midsommar 2011)

Tusenbröder.

| Postat i: Allmänt
0
Sitter just nu och ser på ''tusenbröder ''det är en superbra serie som man måste se i livet. Man lever sig verkligen in i karaktärerna. man skrattar med, man gråter med. Alltså det handlar om en man som lever livet med sin familj och älskar sin fru. Mannen kallar sig för Hoffa, som spelas av Ola Rapace.
 
Hoffa startar ett måleri som till en början går väldigt bra men men senare går det bara utför då Hoffa och hans kollegor Hamid och Nicke gör ett svartjobb som det blir lurade av. Det slutade med att de inte fick några pengar och Hoffa, Hamid och Nicke fick då inga pengar från jobbet. Då får de alla en ekonomisk kris och måste lösa det inom väldigt kort. Vad gör de?? se serien och se hur det går för det tre männen och deras familjer! Men läs inte på Wikipedia för där avslöjar de hela serien

  

Solar

| Postat i: Allmänt
0

Ligger just nu och solar i våran fatboy;) det är som en hängmatta fast mycket större! (skulle lagt in detta inlägg vid 1 men så glömde jag det så det kommer nu som ett tidsinställt fast egentligen inte)

Skolavslutning 2012

| Postat i: Skolavslutning 2012
2
Här kommer bilder från skolavslutningen!
9a! Ni har verkligen gjort min högstadietid undebar! 

Bal!

| Postat i: Bal 2012
0
Här är bilderna från balen!

Outfit!

| Postat i: Allmänt
0
Här kommer min outfit idag, ska senare idag till stan med emma o emmelie! jag är lite stressad för jag hinner inte blogga mera just nu men här har ni bilden:
Btw, jag coh klassen hade det jätte mysigt och skojj i går! :D

Fan!

| Postat i: Allmänt
0

Glömde såklart minneskortet!!! .-.-.-.-..
Iallafall en bild på klassen! Mysigt värre!!

glömde 2 saker..

| Postat i: Allmänt
0
som var att jag skrev ju igår att vi skulle grilla men vi trodde det skulle bli regn så vi valde att vara inne! och att på två av de här bilderna jag la ut kan ni se hur kort mitt hår blev när jag klippte det för 2-3 veckor sen!

mys!

| Postat i: Allmänt
0
Hej , just nu är jag en aning stressad, ska iväg till skolan igen! Ja ni läste rätt! Vi ska ha mys med klassen en sista gång, vi kommer ju umgås på onsdag och torsdag men inte kommer vi ha så mysigt-.- Så vi ska käka, se på film , snacka och se på en massa gamla video och bilder :D så jag har med mej pringles och bubbelvatten! Här får ni lite bilder som inte är redigerade, lägg märke till att jag har våran klasströja på mej! :D
Godbye! Måste snart gå till bussen så jag hinner inte blogga mera men jag tar självkalrt med kameran idag! :D Så förhoppningsvis så kommer jag lägga upp de bilder som jag blir nöjd med ikväll när jag kommer hem! :D Ha det så bra !

bal/avslutning!

| Postat i: Allmänt
0
Ja nu är det bara 4 dagar kvai skolan tills SOOMMMARRLLOOOVV!!!!
jag vet att jag varit dryg och inte bloggat men jag har haft annat just denna tid som jag inte har bloggat..
Så här kommer min vecka se ut!
Gör detta ganska fort genom att klockan är halv tolv men shit the same!
Måndag: grilla med klassen på kvällen!
Tisdag: färga håret!
onsdag: Bal/avslutningsmiddag!
torsdag: jobba..
Fredag: SKOLAVSLUTNING!!! :DDDDDDDDDDDDDD
Lördag! En hemlig grej!
godbye
en bild sen i vintras! :D