Första jobbet!

| Postat i: Jobba/träna!
1
hejj!
hihi! Vet ni? Har fått ett jobb! Jag har fått ett jobb?? det är inte sant! :D Jo det är det! Hoppas ni mår bra, det gör jag. Jag har fått jobb som "städtant" Tjänar skitbra för att vara 16 år. Kommer jobba en gång i veckan.. Men det är bra jobb iaf. Kanske inte jobbet men pengarna ! Ni har väl inte glömt att det är våffeldagen idag ??  Jag åt våfflor efter jobbet så nu tänkte jg bränna de. Så jag ger mej ut och springer! :D Får se om jag springer men jag ska försöka! :D Kanske bloggar mer sen och då ska jag kanske lägga upp lite bildder :D ses senare!

Lilla du ?

| Postat i: Allmänt
0
Jag älskade dej. Vi gjorde saker tillsammans. Du finns bara kvar på ett ställe, det är i mitt minne.. Saknar dej som fan! Det går inte en enda dag utan attt jag tänker på dig. Lukter som påminner mej om dej. Platser som vi var på tillsammans. Låtar som får mej att tänka på dej. Älskar dej! Om jag kunde trolla skulle jag trolla tillbaka dej.

Np i no!

| Postat i: Allmänt
0

Idag har alla nior i hela Sverige haft fucking np i no, det gick åt helvete kan jag säga. Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag men nu ska jag börja igen. Helt jävla sjukt är att det är typ 400 grader ute.. Nyss satt jag och Julia och drack oboy i cafeterian. Nu har vi samhällsekonomi med John

Mot Ullared!

| Postat i: Allmänt
0

Idag ska jag åka till Ullared med Emma och hennes familj, vi kommer sova där så jag kommer hem i morgon kväll!
Har dock inte kameran med mej..

Nu ska jag berätta vad en grej som hände igår, det började med att Emma kom hit och började färga mitt hår mörk blont. Eller det skulle bli det men resultatet blev att jag fick en jätte blond utväxt och och mitt "hår" var fortfarande brunt då slängde vi i en mörkbrun färg. Då fick jag en orange utväxt och brunt hår. Då fick jag lite lätt panik genom att jag skulle till Ullared idag och jag kunde ju inte se ut som ett mongo i håret dit. När jag får panik går allt åt helvete! Det blev stopp i toan och duschen så det var färg i hela badrummet på väggar, mattor, handukar etc. Då fick jag mamma att åka till netto men jag var tvungen att följa med och då fanns det bara svart färg att köpa så nu är mitt hår svart övre och brunt under. Thats it just now! Det är bara att le o va gla!
På bilden syns det inte så mycket men..
I måndags så hämtade jag mina glasögon! :D