-

| Postat i: Allmänt
0

Som ni ser så håller jag fortfarande på med designen och det är därför jag inte bloggar. Men jag ska försöka fixa designen ordentligt och börja blogga snart, för jag vill ju det men inte när den inte är klar för menyn är ju längst ner som ni också ser. Pöss

fixar designen

| Postat i: Allmänt
0
Som ni ser håller jag på att fixa bloggdesignen men jag ska försöka bli klar ikväll! :) Hoppas ni inte är allt för otåliga! 

Mot g-mormor!

| Postat i: Allmänt
0

Sitter just nu i bilen påväg till min gammelmormor! Åh som jag har saknat henne, hon är så himla gullig!! Dock bor hon lite för långt bort för att jag skulle kunna träffa henne någon gång i veckan .. Men när jag väl träffar henne är det som julafton!! När jag kommer hem ikväll så åker jag till pappa och sover där några nätter.:)

Lycklig tjej!

| Postat i: Allmänt
0
Shit vilken känsla att inte behöva jobba idag! Det var verkligen som en befrielse. haha! Ny design som ni ser. Vet inte om jag ska ha den men jag ska iallafall ha den ett tag tills jag hittar en bättre. ( jag tar ju gratisdesigner men gör om de otroligt mycket.) Har lärt mig en hel del hur man fixar och trixar med stilmallen och shit. På bara att läst tips från google. I morgon på idrotten så ska vi ha boxning och jag längtar verkligen för en gångs skull till idrotten. Vi hade boxninng i nian men just den dagen vart jag sjuk.. Det ska bli enormt kul med boxning i morgon. Så jag hoppas att jag vaknar glad i morgon :D 
 
Lycklig tjej! 

MOTIVIATION TILL TRÄNING.

| Postat i: Allmänt, Jobba/träna!
0
 
 

Mittbena??

| Postat i: Allmänt, Jobba/träna!
0
Hej!
idag har jag varit och jobbat, så jävla skönt att ha det gjort och ha söndagen att vila på! Imorgon ska jag njuta av att vara "ledig" en söndag. Jag testeade förut om jag skulle passa i mittenbena. Vad tror ni ?? 
 
Det är en grej jag vet som jag ska göra i morgon kväll och det är "ut och springa/gå" för förra veckan så började mitt hälsoliv. Det finns en anledning till varför men det går jag inte in på nu. Berätta mer om det någon annan dag då allt är klart och jag vet allt själv.
 
 
 
(suddiga och dåliga bilder jag vet... )
 

Blodprov vare!

| Postat i: Allmänt
0
haha vet ni vad jag kom på?? Hahaha! Jag tog inte alls spruta förut, jag tog blodprov.. gud sitter och skrattar inombords för det haha! Nu ska jag skriva en uppsats om vad som hände på nöjes i tisdags när vi var där med svensk handel. karrier i handel.. Jätte kul. nooooot!

Jag och erika!

| Postat i: Allmänt
0
Sitter nu och har handels lektion och vi har så sjukt tråkigt!... Jag slutar runt 3 idag och då ska jag hem och göra mig i ordning för att min halvkusin fyller 15 år idag! Här kommer två bilder på mig och erika.. 
 
http://erikadahlgren.devote.se/ här är erikas blogg! 
 
oj vad sur jag ser ut, men men! 
 

Spruta igen igen...

| Postat i: Allmänt
0
Har nyss varit och tagit spruta för någonting... Men jag ska snart dr iväg till skolan och ha matte prov så vi hörs senare! Puss! 

SPRÄCKT SKÄRM!!

| Postat i: Allmänt
0
Hej!
 
ja idag kan jag ju tro att de är fredag den 13 men det är det ju inte. När jag skulle åka till pappa så står jag i buskuren och pratar i telefon med helena. Så tappar jag den och den landar såklart med glassidan neråt mot afalten. Jag tar upp den och tänker " nej men den är hel" Och så ser jag att hela jävla skärmen är sprucken.. FAN! hatar mej själv just nu! vill bara spola tillbaka tiden och göra om det så kanske det inte hade hänt.. Får se hur det blir..jag ska prata med mamma och fråga vad hon tycker i morgon. Men jag tror inte att det finns något ljus för min del och telefoner. För att två dagar innan jag skulle börja nian så (alltså för ungefär 1 år sedan och 3 mån.) ramlade jag i vattnet med min 2 veckor nya iphone. Med en massa krångel så betalade jag en ny iphone och fick tillbaka den nya vid den 10 oktober förra året så det är lixom 1år och 1 månad sen jag fick den. Den tyckte väl att det skulle hända något med den nu.. Har inte haft det så bra med mina iphones. Läget är som det är. 
Så här känner jag mej just nu! 

Seg morgon..

| Postat i: Allmänt, Filmtips
0
Hej!
Jag är så otroligt seg idag, jag har lixom inte ens satt på mej vanliga kläder än men nu snart ska jag gå och duscha. Jag sommnade 2 inatt så jag vaknade vid 12 så det kanske inte är så konstigt men det är fredag och jag har harft fullt upp varje dag nu i nästan 3 veckor så det är bara skönt för mej att ta det lungt nu . 
haha! Hittade ett videklipp på mig som jag la ut för 2 år sen ungefär. det är "ok" att skratta! 
 
 

Hur jag sminkar mej.

| Postat i: Allmänt, Sminktips!
0
Hej. 
Nu tänkte jag visa er hur jag sminkar mej. 
Osminkad, oredigerad bild. 
 
1: foundation med 2an hela ansikten (jag har N1) du tar lite foundation på handen och sen tar du därifrån för att inte du ska mista mycket foundation som dränks i foundationpenseln.
2: foundtionpensel, du duttarpå inte dra för då blir det fula ränder. 
3: du duttar med denna borsen i ansiktet för att få det så jämt som möjligt. 
4. Kompaktpuder tar du på i hela ansiktet med 5. (jag har 11)
5: Kabuki  är en borste som är väldigt tjock och mjuk.
6: är solpuder, som du tar på hakan, kinderna, pannan och på nästippen. med 7an 
7: är en helt vanlig borste.
 
Så här mycket foundation börjar jag med ungeför och tar mer om jag behöver:
foundation på: 
Syns lite dåligt kanske.. 
Kompaktpuder på:
Solpuder på:
Jag vet att det syns jätte dåligt nu såg jag. 
1: ögonbrynspenna
2: brukar lägga ett tunt lager med en brun ögonskugga med en liten pensel, alltså med pensel 3
3: liten borste som jag applicerar ögonskugga med 
4: är nästan som en glitterögonskugga så den applicerar jag med en lite större pensel som 5an 
5: är en större pensel som man kan applicera ganska myckt med.
6: böjer ögonfransarna. 
7: loreal mascara lägger 2 ggr mascara. 
Haha! Blev lite stressad när jag tog kort så jag glömde ta kort på allt var för sig men här kommer resultatet.. 
 
"Efter allt jag varit med om så kan jag idag le ordentligt. Jag kämpar varje dag att inte se sur ut på kort. Men efter allt jag har gått igenom. så är det inte så konstigt att jag har svårt att le."
 
'
Min snygga outfit!