www.Nymobil.se

| Postat i: Allmänt
0
Hej alla läsare! 
 
Nymobil är en sida där man kan köpa en massa grejer som datorer, mobiler, mobilskal, Sladdar och en massa saker. http://www.nymobil.se/ är länken till hemsidan. Det finns en massa roliga och snygga skal och det finns inte bara såna som finns ute i butikerna utan det är mycket mer designskal, vilket jag gillar mer. Tycker skal till mobilen är hjärtat, Om man inte har något skal tycker jag det är något som fattas. Såna här skal som finns på denna sida är så snygga! Det är bara inte blankt utan det är något extra på de här skalen. 
 
           De här skalen gillar jag: 
 
 

språkdag.

| Postat i: Allmänt
0
Nu sitter jag och några kopisar i klassrummet och skojjar runt! Fast nu börjar jag. lägger bara upp lite bilder snabbt. Vi ska och kolla på några hur de har sina språkdagar.. KULKUL! Efter skolan ska jag på ett möte på skolan. Så jag bloggar ikväll när jag kommer hem vid nio-tio.
 
 

Resultat!

| Postat i: Allmänt
0

Från sminkbord till databord på tio minuter! ;)

Puedo ocultar las cosas ..

| Postat i: Allmänt
0
Hej! 
 
Idag har det varit en jobbig dag, vaknade vid 10 men kom inte iväg ch jobbade förns vid halv 3. En väldigt dryg dag har det varit idag.. Så snart ska jag gå in i duschen och fixa mej inför kvällen. Det är ju beck- Levande begravd klockan nio idag på fyran. Jag kommer ihåg när jag Erica såg på den vid fyra på natten på sommarlovet mellan 7-8. Jävlar vad vi blev rädda! (a) men nu vet jag ju var all skräck är så då är det bara att kolla bort då =) 
Här får rni några bilder av mej, är väldigt trött men det syns inte för det är så mörkt. Mitt skrivbord får inte plats i mitt sovrum så nu står mina "datagrejer" på en byrå i mmin klädkammare. ( ps. Alla har sin kläder i denna klädkammare så det är inte mina allaehopa, om ni ser något som ser något som inte passar mej.)
 
Ha det gött! 
 
/ R
 

Shopping!

| Postat i: Allmänt
0

Vi har haft problem med internet nu i två dagar men nu är det fixat. Så nu kommer jag lägga upp det jag köpt. Jag HITTADE ett bra svarta jeans!

Jeans: Gina tricot 199
Tröja: h&m 149
Plånbok: väskshopen 250
Epilator: siba (inte expert!!) 170

Jakt efter nya jeans!

| Postat i: Allmänt
0

Sitter just nu på bussen in till stan för att jobba. Innan jag går upp och jobbar ska jag gå till Gina tricot för att lämna tillbaka en tröja som jag köpte för någon dag sen, modellen på tröjan var jätte konstig så vill inte ha den. Ska titta efter en ny, är också på jakt efter svarta jeans. Trodde det skulle vara suuuuper lätt att hitta ett par vanliga svarta jeans. Men icke san icke! Det är verkligen jätte svårt så ska se om Gina har några som passar mej i smaken! Juste efter jobbet ska jag ta en fika med Emmelie, bloggar då ;)
Vi hörs!

Hos amilia

| Postat i: Allmänt
0
Sitter just nu i amilias kök och bloggar på deras stora apple dator ;) rå skönt tangentbord. Måste ha en aplle datorn någon gång i livet, kanske köper en i helgen ? Expert har ju har gåttt i konkurs ju men jag vetefan om jag ska köpa något där. Ska sova hos amilia inatt fast vi bor grannar. HAHA! 

Mot tandläkaren!

| Postat i: Allmänt
0

Jag tar med mej mitt fina leende och går till tandläkaren

Äntligen !

| Postat i: Allmänt
0

Här är de grejerna jag köpte på stan på efm, äntligen kunde jag hämta ut min körkortsbok ! ;)

Körkortsboken !

| Postat i:
0

Sitter just nu hos min granne, kompis & och onyttiga kompis som heter amilia! Vi sitter/ligger och pratar om himmel och jord, vi kollar även i min körkortsbok. Kommer vara kung på att köra bil sen efter att läst denna bok + ala vägmärken. Ska väl snart gå hem till mej, och lägga upp bilder på det jag köpte på stan idag. Btw allt gick bra med skräpet, allt låg kvar! När vi kom till soptippen så tittade en som jobbade på kärran och sa "dagens skämt eller !?"
Haha!

Slänga skräp

| Postat i: Allmänt
0

Sticker till soptippen med mamma, er have one problem!? Hur mycket kommer att vara kvar när vi är framme ?

Redigeringsapp!

| Postat i: Allmänt
0

Sitter nu på svenska och läser boken kort kjol, den är väl helt okej. Det va n kompis som visade mej en Redigeringsapp som heter typ "wow.. " men här får ni några exempel på hur man kan redigera med denna app ;) Ah det gött!

Döööööööööööööö skola!

| Postat i: Allmänt
0

Hatar skolan!

sjukling..

| Postat i: Allmänt
0
Hej,


just nu sitter jag helt själv och väntar på att jag ska komma in till min lärare som hjälper mej med engelskan, jag börjar jlockan 1250 och de andra i klassen börjar 1225! Soft för mej men nu sitter jag här helt själv.. Helena min kompis ska egentligen vara med denna tid men idag är hon sjuk. Jag är också sjuk men jag är tvungen att gå till äckelskolan ändå.. Är jätte förkyd, ont i halsen, hostar som en jävla idiot.. Hoppas hoppas att det inte är luftrörsinflamtation igen. Då dör jag hellre. nej inte så illa men förra året jag fick det var jag sjuk fårn början av oktober till mitten av december. Jätte härligt! 
 
 

Godmorgon!

| Postat i: Allmänt
0

Hej!

Ville bara säga godmorgon. Jag vaknade typ men är trött fortfarande.. Somnade ju inte förns fyra halv fem i natt/imorse.. Fast vi gick o la oss vid två.. Haha! Får sova mer ikväll.. Hörs när jag kommer hem

Barnvakt snart!

| Postat i: Allmänt
0

Ska alldeles strax åka och vara barnvakt, får se vad som vi hittar på ikväll. Vet iallafall att vi ska äta pizza ;) sover där så jag vet inte om jag kommer att ha tillgång till internet, annars så bloggar jag när jag kommer hem vid lunch tid imorgon. Det värsta är att jag är suuuuper trött men nu måste jag hålla mej vaken! Haha!

Grilla !

| Postat i: Allmänt
0
Så nu har jag kommit hem från jobbet och är allels slut.. Men ska snart hjälpa till att flytta en massa grejer,, Som ni ser här över har jag en hel del att göra innan klockan är halv sex. För då åker jag och är barnvakt. Kul! Vi hörs sen. 

Blåa converse!

| Postat i:
0

Hej!

Igår var jag och mamma iväg och köpte converse till mej! Älskar dej mamma!!! Måste iväg nu och jobba.. Har fullt upp hela dagen idag men jag ska försöka blogga när jag kommer hem;)
Här får ni en bild på mej!

Ny design igen! :)

| Postat i: Allmänt
0
Hejsan allihopa!
 
Jag har nu idag fått en ny design och det är en kompis som har designat denna och jag är suuuper nöjd. Så nu kommer jag tycka det är kul att blogga och det kommer att bli en hel del överaskningar här på bloggen framöver. Kommer att blogga mer imorgon ;)
 
 

Kort kjol

| Postat i: Allmänt
0
Tjenare mors! 
 
Som sagt så har vi inget internet hemma :'( Får psyyyyyyyyyyyyyyyykkkk!!!!!!!!!!!............... Så nu är jag i skolan igen och har rast, direkt efter skolan drar jag och jobbar. När jag kommer hem från jobbet ska jag plugga, det märks verkligen att jag går på gymnasiet nu. tror vi har 5 läxor denna vecka. dock har jag redan gjort en som skulle vara inlämmnad idag men 4 kvar så tagggataggatagga pluuggg sen!!! :( 
 
Idag på svenska lektionen så var det obligatoriskt att låna en bok som heter kort tjol. Nu när jag har kommit in den så verkar den helt okej ! ;)
 
 (Dell vostros webbcam)

Dicota

| Postat i: Allmänt
0
Hej,
 
Nu är det så att vårat internet funkar inte hemma så jag håller på att få spatt! Men nu så är jag ju i skolan så där har jag ju internet, så jag passar på att blogga! Vi har ockskå fått en data mus som heter Dicota
 
Bjuder även på en bild sålänge men nu vet ni hur läget ligger till.