Valborg!

| Postat i: Allmänt
0
 
Idag är det valborg! Sitter nu och väntar på att min lektion ska börja men hoppas ni också får en toppen kväll som jag komme att ha hoppas jag ;) 
 
 

Valborg imorgon!

| Postat i: Allmänt
1
 
Imorgon så är det ju valborg och jag och Helena ska gå på bio på kvällen, vi ska se "studentfesten". Någon som har sett den? Jag hoppas den är bra ;) Innan bion så tror jag att vi ska gå och äta någonstans men vart vet jag inte, hehe. Men vi hörs i morgon för nu ska jag sova :) 
 

PUTTE I PARKEN!

| Postat i: Allmänt
0
 
Fick besked förut på min mail att jag hade fått "jobb" på PIP i sommar, är så fruktansvärt glad! :) Är det någon som ska dit? Om ni inte har köpt biljett än, så tycke rjag att ni ska köpa nu! Jag kommer iallafall vara där väldigt mycket! 
 
 
 

Brunch!

| Postat i: Allmänt
0
 
Imorse så kom ju helena hit och vi åt brunch tillsamman, det var verkligen super gott! Vi gjorde - Pannkakor, toast och smoothie. det blev inte så mycket men vi blev mätta! Huvudsaken iallafall ;) 
 
 

HEADER!

| Postat i: Allmänt
0
HEADERN ÄR TILLFÄLLIG! 

Shopping!

| Postat i: Allmänt
0
Idag gick jobbet väldigt bra förutom att jag ar så fruktansvärt trött.. Men men sånt är det här i livet ;) Jag sen efter jobbet till ikea och bergvik med Helena och jag hittade faktiskt två jätte fina tröjor på rea. Jag älskar rea, någon mer som gör det? Jag kom hem från bergvik ungeäfär halv åtta och då har jag umgåtts med min kära familj :) 
 
Imorgon då börjar jag inte förns halv 1 nästan så helena kommer hem till mig och ska äta brunch tillsamman med mig. Efter skolan så ska jag till välsviken med en annan kompis vid namn emmelie, det var verkligen jätte längesen jag träffade henne så ska bli enormt kul att träffa henne! 
 

Jobb nu

| Postat i: Allmänt
0

FREDAG

| Postat i: Allmänt
0
Idag är det fredag! :) bloggar mera sen för nu ska jag göra matteprov... :/ 

Nationella prov

| Postat i: Allmänt
0
 
Idag har alla 96 haft nationella prov i svenska och jag har precis blivit klar, men måste sitta till klockan är 10 minst.. bloggen är ett bra sätt att fördriva striden på :) 

Erika and me!

| Postat i: Allmänt
0
Sitter nu i skolan och läser engelska bok men jag sitter och hör på boken på datorn. Så nu passar jag på att blogga från datorn. Det är mycket enklare än i mobilen nu när "blogg" appen inte funkar..Efter skolan ska jag träffa emmelie och när jag kommer hem ska jag ut och springa! ;) 
 
 

Skola klar!

| Postat i: Allmänt
1
Har precis kommit hem från Skolan och ligger förtillfälligt i min säng och lyssnar på musik men snart skà jag äta kyckling sen blir det en springtur eller PW :) 

Test!

| Postat i: Allmänt, Jobba/träna!
0
 
Jag kommer att ha ett konditions test i skolan den 20 maj och jag ska ge mig tusab att jag får C i betyg! Så nu ska jag ut varje dag och springa ellereller powerwalka ;) så igår var jag och min lilla syster ute och gick 6km, jätte skönt för solen var framme när vi gick! :) 

En speciell dag idag!

| Postat i: Allmänt
0
MIN DRÖM HAR GÅTT I UPPFYLLELSE!
 
 
När jag gick i 6an så drog jag ut 4 tänder, två där uppe och två därnere. Tandläkarna satte då in en plåt, alltså en tandställning som jag skulle ta ut när jag åt men problemet var då att jag inte satte in den och deet var ett probelm och jag frågade redan då om jag kunde få räls. Min tandläkare skickade mig till specialisten och fick svaret: du är för liten för att ha räls i nuläget och plåten är rätt tandställning för dig! jaså sa jag då med beskvikelse.. Men under högstadiet har jag blivit skickad till speciallisten minst 20 ggr för att min tandläkare inte orkar höra på mitt "tjat" om fast tandställning. Varenda jä*la gång har jag fått till svar att det var rätt tandställning.
 
I december 2012 då så hände det grejer. Min tandläkare skickade mig helt plötsligt till en annan speciallist och då tänkte jag om han nu säger att jag INTE får räls så byter jag tandläkare. När jag kommer in i rummet så sitter en liten tant med rött hår och är hur gullig som helst gämfört mot en gråhårig gammalgubbe på 90 bast. Redan innan jag gick in i rummet så hade jag inställningen att jag ska byta tandläakare. Jag skulle bara få svart på vitt att de inte kan göra sitt jobb. Jag går förf*n på gymnasiet nu.
 
Iallafall så lägger jag mig i den där stolen. Jag öppnar munnen och hon kollar kanske i munnen i ungefär i en halv minut och sedan utbrister hon: DU HAR JAG FEL TANDSTÄLLNING! Jag sätter upp dig hos mig på tandregeleringen så får du räls! Så du kan nu slänga din plåt i papperskorgen där. De skulle ha satt in räls på dig redan när du drog ut dina tänder i 6an. Att få höra att det var DERAS fel att mina tänder inte är raka och inte mitt var såm otroligt gött att höra! Jag har aldrig varit så glad när jag har varit hos tandläkaren jag som alltid har velat haft räls. 
 
Nu var dagen här och jag har fått räls, jag var jätte glad innan jag fick den för att jag verkligen nu kommer få fina tänder som "alla" andra har. Men jag har redan fått 3 blåsor på läppen för att den skaver mott metallen :/ har så fruktansvärt ont i hela munnen.. Men det går snart över hoppas jag :) Jag kan faktiskt inte klaga så mycket nu när jag velat haft räls i över 10 år! 
(iphone 5) 
 
 
 

ask.fm

| Postat i: Allmänt
0
Till en början tyckte jag att ask.fm var en väldigt löjlig grej men som sagt nu har även jag skaffat det. Mest för skojjs skull :) Tryck HÄR  för att komma till sidan :) 
 
 

Hur jag plattar mitt hår

| Postat i:
0

Igår knopade jag ihop lite bilder på hur jag plattar mitt hår :)

Bild 1: Efter att ha somnat med blött hår så ser det ut så (i bästa fall)

Bild 2: jag sätter upp "över" håret i en bulle uppe på håret.

Bild 3: har i dessa produkter i håret i måttlig mängd. Sen plattar "under håret"

Bild 4 resultat av "under" håret.

Bild 5: fäller ut bullen.

Bild 6: tar i lite olja i håret (väldigt lite) plattar sen hela håret

Bild 7: RESULTAT!

 

Härliga bilder!

| Postat i:
0

Slut!

| Postat i: Allmänt
0
Jag kör slut på min iphone totalt innan jag laddar den för att inte förstöra batteriet. Jag försöker i alla fall ;) Idag tog jag verkligen SLUT på batteriet eller vad säger ni ? 

Student shake!

| Postat i:
0

Sitter nu i skolan med Elin och väntar på att klockan ska bli halv elva då STUDENT SHAKEN börjar. TV4 och wärmlandsnytt kommer till torget och ska filma oss. Så ikväll blir vi med på tv! Haha!

Övningskört!

| Postat i: Allmänt
0
Idag slutade jag halv tolv och då åkte jag hem och nästan direkt när jag kom hem så åkte jag och övningskörde :) Nu på eftermiddagen har jag sovit och ska nu plugga så det blir en tidig kväll för mig idag. Imorgon har jag lit mer än 1 lektion för att vi ska göra en student shake på torget. Ska faktiskt bli ganska skojj! 
 
(IPHONE 5) 

Sol, vind och vatten!

| Postat i: Filmtips
0

Sitter nu på bussen till jobbet, drygt men gör det nu väldigt tidigt så har jag det gjort :) när jag kommer hem så ska jag få testa köra bilen igen, YIPPIE! Jag längtar så fruktansvärt mycket tills jag får körkort. Ha det gött så länge!

BIL!

| Postat i: Allmänt
0
 
                                                                       
Åh shit vad glad jag är! igårkväll fick jag min helt egna bil, den kommer jag att använda till att övningsköra i! Så snart gör även jag gatorna osäkra! haha! Ska snart gå handledarutbildningen med mamma så jag vrkligen kan börja övningsköra. Om sisodär 11 månader så har jag KÖRKORT och kan ta mig vart jag vill utan mammas skjuss! Då kan jag även hoppa bussen till skolan ;) Med skämt och sido! 
 
 

PÅSK

| Postat i: Allmänt
0
Hej på er!
 
Har ni haft en bra påsk ? Jag har iallafall haft en jätte mysig påsk med nära oc kära :) Jag har ätit så fruktanvärt mycket godis så jag är verkligen trött på det nu!
 
Just nu ligger jag och kollar på big brother så jag hoppas det snart tar slut så jag kan få ett liv igen och börja hitta på saker som jag kan blogga om! Haha! Jag kan iallafall berätta att jag var igår på stan med Amilia och köpte ett par "Converse" på sko punkten. Jag ville så gärna ha vita converse men att lägga 700 spänn på ett par kor igen känns lite mycket. SÅ jag tänkte att jag kunde köpa fake converse. De ser ju precis ut som vanliga låga men bara det att de inte står "all star" längst fram ;) Smart jag var va ?? *blink*