2013

| Postat i: Allmänt
0
Imorgon är det sista dagen på 2013 och jag tycker verkigen detta år har gått suuuupeer fort. Kändes som om det var igår jag fyllde år,hehe. Detta år har både varit bra och dåligt, fram till farfars död så var allt toppen sen efter det har det varit lite små saker som inte varit så bra men annaras tycker jag att 2013 har vairt ett väldigt bra år! :) 
 
För att minnas mitt år så tänkte jag lägga in lite bilder från året som jag tycker är värda att se en gång till eller jag minns dom väl :) 
 
(Nu kom inte bilder i ordning, haha men det gör nog inget. Bilder som bilder!)
 
 
 
 

TUMBLR

| Postat i: TUMBLR
0
 

TUMBLR

| Postat i: Allmänt
0


MELLANDAGSREAN

| Postat i: Allmänt
0
Det är fan helt kaos när det är mellandagsrea, folk blir helt hysteriska när det blir rea. Jag gillar gentligen inte att gå på stan när det är mycket folk men nu när det är mellandagsrea så är det bara att gilla läget :) Idag köpte jag en Gant tröja från CGC, en rosa stickad fr¨n Gina tricot och en väst kavaj från Veromoda. Det var 70% på kavajen så den kostade bara 90kr ;) Gant tröjan ser ni på bilderna nedan! Kan visa er dom andra tröjorna imorgon. 
 
 

TUMBLR

| Postat i: Allmänt
0

JULAFTON OCH NY DESIGN

| Postat i: Allmänt
0
Har ni haft en bra jul? Det har jag haft med en massa bra presenter och go mat och bra sällskap! Jag fick väldigt mycket som jag är nöjd med och det är så himla kul. Idag så var jag på mellandagsrean och bytte en tröja som var från gina tricot och sen köpte jag en väska på åhlens för 999kr :) Den bruna väskan som jag har visat er som jag ville ha. Tusen kroner fattigare men jag har en så snygg väska nu så dom pengarna är det värt. Som ni ser så har jag bytt design, denna gång är det inte jag som har gjort den men den är fin ändå. Så himla nöjd, jag kände att det var dags för en ny. 
 
 

JUL SNART

| Postat i: Allmänt
0
Om 2 dagar är ddet julafton och det är helt sjukt vad tiden har gått fort. Jag tyckte det var igår PIP var, det är ingen snö, jag har köpt 3 julklappar, det är helt sjukt! :/ Men julafton är en mysig dag då alla är sams! Jag kommer fira julafton 5 gånger totalt räknade jag ut, haha! Jag kommer åka till pappa i morgonkväll och fira hos honom då och på julafton så ska min familj bort, det blir trevligt det med! 
 
 
 
 
 

crazy day

| Postat i: Allmänt
0
Jag blir inte förvånad när saker är hur bra som helst så kommer något och tynger ner, det är bara så skrattretande så jag tror jag dör men nu ska jag iallafall sova så jag har energi tills i morgon :) Har sovmorgon till 11 så det kommer bli väldigt skönt. Dessutom slutar jag 1230! Hörs i morgon 
 
 

Be happy

| Postat i: Allmänt
0
HEJ!
 
Imorse när jag vaknade var jag super pigg och glad, det var verkligen hur skönt sohelst! Hur som helst är jag fortfarande glad och det är bara en allmänt bra dag! :)

 
 
 

FRISK

| Postat i: Allmänt
0
HEJ!
 
Äntligen mår jag bra igen efter helgen, i lördags så låg jag bara hemma och såg på film och chillade, det var riktigt gött kan jag säga efter att ha dygnat! Igår så var planen att jag skulle jobba men den planen sprack direkt när jag vaknade av att jag låg och skakade och svettades och hade migrän.. Ingen tror jag kan föreställa sig hur ont det gör och och hur illa man mår. Jag spydde då 2 ggr igår pga migränen.
 
Om jag ska vara riktigt ärlig så mår jag bättre efter jag har spytt.. Sov hela söndagen nästan fram till klockan 6. Men imorse så vaknade jag av huvudvärk igen, fan tänkte jag. Så då fick jag bli hemma en dag till och bra se på på film och sega. En dag är riktigt skönt men 3 dagar och bara ligga i sängen är inte kul. Så jag längtar till skolan i morgon faktiskt! :) Här är två saker jag vill ha men väskan ska jag nog köpa när jag fått pengar. 
 
Jackan kostar 3500kr och väskan 999kr 
 

Nattinnebandy

| Postat i: Allmänt
0
Hej!
 
Alltså fyfan vad jag har mått illa detta senaste dygnet, har haft ont i magen sen halv fyra i morse (imorse!?!?!) jo ni läste ju rätt. Själva innebandyn var fram till 3 ungefär, det var fett kul att vara där och träffa alla. Det var så värt det men att jag lyckats vänt på dygnet är inte bra.. Åt nattmat på Mcdonalds och det var nog det som gjorde att jag fick så ont i magen, till frukost blev det subway och energidryck. Blääääää säger jag på det! Åt förut riktig hemlagad mat och jag satt bara och njöt att det inte var fet mat som bara man blir äcklad av..... Nej usch! När jag väl kom till skolan så höll jag på att somna flera gånger, men jag hade så ont i magen så efter lunch åkte jag hem och sov från halv två till sex. frånvaro på hög nivå men så är det när man är dum nog att dygnar fast det är skola dan efter (Y) Men jag är fortfarande väldigt trött så snart ska jag krypa ner igen. Vi hörs i morgon! ;) 
 
 
 

Oddmolly

| Postat i: Allmänt
0
Imorse hade jag sovmorgon och det var jävligt skönt faktiskt för att inatt ska jag dygna med en massa kompisar för det är nattinnebandy så jag kommer att vara fett trött i morgon men så är det! Minne för livet kommer det bli! ;) När jag kommer hem i kväll ska jag färga håret och sen vid halv tolv tar jag bussen till gjutaren. 
 
 

Tandläkaren..

| Postat i: Allmänt
0
Sitter just nu hos tandläkaren och väntar på att jag ska få komma in. Det är 1 års kontroll av tänderna så detta kommer ta typ 1 timme... Efter skolan ska jag till fotostudion och sen till sjukhuset, berättar mer om det sen. Puss på er! 



FROST

| Postat i: Allmänt
0
 

66 dagar kvar till?..

| Postat i: Allmänt
0
... Jag blir 18 år, mynidg - Fyfan vad gött det ska bli att kunna bestämma själv. Haha det kanske inte är så bra som jag tror men krogen blir ju för min del på min dag. Fyller ju på en fredag så har redan planerat utång då på krogen! :) 
 
Detta önskar jag mig fast jag vill inte ha den taturering som är där utan en annan men vet inte vad (Y) Körkort vet jag att jag får men jag vill ha körkort runt min födelsedag, Lägenhet självklart! "blink" 
 

Önskelista

| Postat i: Allmänt
0
Shit vad många det var som var inne på min blogg igår, rekord faktiskt. Thihi. Här kan ni se ni önkselista, Jul är ju snart så tror mamma redan har köpt dem flesta packeten men här kan ni se vad jag önskar mig. 
 
 
 
 

dream

| Postat i: Allmänt
0
 
 

ingen rubrik.

| Postat i: Allmänt
0
Shit vad jag är trött nu förtiden, jag är trött på morgonen, trött vid lunch, trött på eftermiddagen, trött på kvällen. Jag är trött jämt.... herregud vad skönt det ska bli med jullov snart. Det beror nog på mörkret men nu är det ju lite ljusare iallaflall nu när snön har kommit. Tills i morgon hoppas jag att karlstads kommun har hunnit saltat vägarna för förhoppningsvis ska jag och pappa övningsköra då:) Längtar! 
 
 (bilden har inget med texten att göra) 
 
 

Älskade farfar ♥

| Postat i: Allmänt
0
6 augusti 2013 är ett datum jag aldrig kommer att glömma, varje månad när det blir den 6 så tänker jag på dig extra mycket. Allt du gjorde för mig, det kommer jag aldrig glömma. Du fanns för mig jämt. Du var inte bara min farfar utan min bästa vän och extra pappa. Det var du och farmor som alltid var med på alla skolavslutningar, det var ni som ville göra tårta för min skull. Kommer så väl ihåg min första skolavslutning och ni var på alla mina skolavslutningar fram till nian. Varje gång jag frågade om jag fick sova hos er så fick jag det, om det inte gick så löste ni det för att JAG skulle ha det så bra som möjligt.
 
Flera gånger sa du att jag skulle ringa om det var något. Om jag skulle åka hem på kvällen om jag hade varit ute så skulle du hämta mig och köra hem mig fast klockan var 4 på natten, för att jag skulle komma hem tryggt. Du var alltid så lojal och go mot mig och alla personer du kände. Du var personen som ALLTID ställde upp för mig, Lite för mycket ibland. Önskar alla hade en sån FARFAR som du för du var verkligen världens bästa farfar. Jag fick 17 och ett halvt år med dig. Helst skulle jag vilja ha hela mitt liv med dig.
 
Du spred sån glädje jämt när jag träffade dig. Du offrade allt för alla, för att alla skulle ha det så bra som möjligt, den personen du tänkte minst på var dig själv. ALLA andra skulle gå före. Om 2 dagar är det 1,5 år tills jag tar studenten, det var redan planerat att du och farmor skulle komma och se när jag sprang ut. Om farmor lever då så kommer hon, men utan dig... I somras ungefär 1 månad innan du gick bort så jobbade jag gratis åt PIP, gratis och gratis, jag fick ju festivalbandet som var värt ca 1500kr. När jag berättade när jag gick upp för att börja jobba och när jag slutade. Hur lit sömn jag fick under dom dagarna.Du sa flera gånger att du tyckte det var dåligt att vi inte fick betalt av PIP och att bandet sulle ingå. Ett jobb är ett jobb.
 
När pappa ringde mig den 2 augusti och berättade för mig att du var på sjukhuset att du var på sjukhuset och var jättedålig, fick jag en stor chock. Jag var 99,9% säker på att du skulle klara dig och vi skull kunna få ännu fler roliga minnen tillsammans. När jag och pappa kom upp till på sjukhuset och verkligen såg hur dålig du var, så ville jag inte fatta du snart skulle försvinna från oss alla som älskade dig. Dagen efter fick jag beskedet att vi bara väntade på att du skulle förvinna.. Från att pappa ringde mig tills att du hade somnat in tidigt på morgonen den 6 augusti så hamnade jag in en bubbla. Jag släppte allt för att sitta hos dig och var hos dig dom 4 sista dagarna du hade med oss. 
 
Älskar dig farfar ♥
 
 
 

Photoshop 6

| Postat i: Allmänt
0
Nu tänkte jag visa er hur man redigerar en bild på ett väldigt enkelt sätt. När man fotar så är det väldigt lätt att få en grå yta på bilden. Bilden ser väldigt tåkig ut då men nu ska jag visa hur man får bort den! Jag använder mig utav Photoshop 6. :) 
 
 
Du börjar med att gå in på "bild" längst upp till vänster - justeringar - nivåer. 
 
 
Dra då första pilen åt vänster tills lite över sträcket (se nedan bild hur jag gjorde) Andra pilen drar du åt höger. Redan där har du förändrat bilden men för att bilden ska vara lite mörkare så drar du 3 pilen mer åt vänster. 
 
 
Man kan absolut dra mera till vänster och höger med pilarna men jag valde att ha pilarna där som jag har dem. 
 
 
Gå sedan in på bild igen längst uppe i vänstra hörnet. Välj justeringar - Kurvor. Där jag har ringat in så kan man dra sträcket för att bilden ska bli bra men man får testa sig fram lite gran. Om man drar sträcket ner blir bilden lite skarpare men ändå lite mörkare. Om man drar sträcket uppåt så blir det ljusare och lite gråa igen. 
 
 
LYCKA TILL!