Gissa stad!

| Postat i:
0

Sitter nu på tågstationen och ska snart kliva på tåget mot ... Tänkte att ni skulle få gissa stad! :)

Dåligt!

| Postat i:
0

Jag har helt glömt bort bloggen denna vecka , jag som lovade mig själv att blogga! Men i allafall, en morgon så var jag väldigt stressad och när jag är stressad så kan verkligen allt hända! Min spegel ramlar och går i tusen bitar...på köpet så sprack min skitbra plattång så nu har jag en jätte gammal som är as dålig... Hatar livet just nu!!! Det insidensen var verkligen jätte lyckad, förstörde verkligen hela min dag, var sur som ett bi... Nog pratat om det!

Min vän Helena frågade mig om jag ville följa med henne till frissan och det var verkligen jätte kul att se skillnaden. Älskar verkligen att göra före och efter bilder, fast jag lägger inte upp så många sånna bilder men jag älskar att titta på de! :)

Idag då så var jag och Helena på bio och såg "ego" det är en film som jag tror alla skulle tycka var bra! Jag tyckte den var jätte bra, bland de bästa svenska filmer jag sett :) se den!

Galen bra helg!

| Postat i: Allmänt
0
Söndag kväll är det nu, och jag har gjort en hel del denna helg. från och med fredag eftermiddag tills nu ungefär. Så därför har jag släppt bloggen under helgen för att koncentrera mig på det roliga "blink". Bloggen är suuper rolig men jag har helt enkelt inte hunnit... Men nu är jag igång igen! :) 
 
FREDAG - Hade jag blivit bjuden till en fest i stan. Vi hade jätte kul. Dock berättar jag inget mer. 
LÖRDAG - Som de flesta vet nu soom läser min blogg så fick jag min födelsedagspresent då, träffade min moster som jag nte träffat på ungefär 2 månader det var jätte kul! Vi åt även på o'learys  På kvällen hade vi släktkalas för mig och vi käkade tacos och tårta och hade jätte mysigt! Fick en hel del paket och en massa pengar. 
 
SÖNDAG - Som vanligt så har jag jobbat och det gick mer förväntat väldigt bra! Har kommit på att innan jag drar och jobbar så ska jag bestämma något kul som jag ska göra när jag kommer hem som idag se på film. Då blir det lättare att jobba, dessutom går det fortare! :)

My day! :D

| Postat i: Allmänt
0
17 år idag!!! :D 
Imorse när jag blev väckt av min familj så fick jag bara ett kort, där det stod att jag skulle få gå på stan med mina närmaste släktingar och shoppa vad jag vill :) så därför har jag tyvärr inga paket att visa för er ;) På lördagkväll så kommer en massa släktingar hit och firar mig så då kommer jag troligtvis få en del paket.  

FOTOGRAFERAT ELLINOR!

| Postat i: Allmänt
1
Det är inte förns nu som jag har satt mig ner, har varit i gång hela dagen fram tills nu. Efter skolan sprang jag runt på stan som ett skållat päron för att hitta en tröja tills i morgon, Efter att ha varit runt i nästan alla klädbutiker så hittade jag en jätte fin på gina tricot. Är jätte nöjd! Vid fyra tiden gick jag, ellinor och erika till UNO för att fotografera . Det blev jätte många bra bilder men jag orkar dock inte redigera de nu så jag gör det i morgon eller på lördag  :)
 
Har även klippt mig och färgat håret så är verkligen otroligt trött just nu.. Imorgon fyller jag år och längtar suuuuper mycket.:D  Dock längtar jag inte till alla bilder som kommer upp på fb men hoppas bara att den är någon och den bjuder jag på! ;) Hoppas alla får en bra alla hjärtans dag iallafall! <3 
 
SNEAKPEAK!

jag orkar inte

| Postat i: Allmänt
0
orkar inte just nu blogga , vet inte vad jag ska blogga om men imorgon ska jag fota några kompisar så imorgon kommer bilder upp :) 

1 vecka i bild + text!

| Postat i: Allmänt
0
Det var ett tag sen jag gjorde en sådan bild så gjorde en för denna vecka, dock har jag inte riktigt bestämt vad det blir till helgen men en dag blir iallafall jobb men den andra är det inte något bestämt ännu ;) 
 

Fuck måndag!

| Postat i:
0

Förut när jag gick till bussen och bussen var ungefär 3 meter framför mig så inser jag att jag har glömt mitt busskort i min andra jacka som jag hade igår, gick tillbaka hem för att hämta det. Gick/sprang till den andra och när jag kommit fram står det på live att den är 14 min sen... Fy fan vad kallt det var men nu sitter jag iallafall på bussen! Men bra start på måndag morgon!

nytt!

| Postat i: Allmänt
0
Idag har den dagen kommit som jag har längat mest till sen vi flyttade!!.. Mitt nya rum är iallafall klart så jag kan sova här nu. Halva rummet är inte klart men det blir klart om en vecka eller så och då tänkte jag fotografera med min stora kamera så ni verkligen får bra bilder men på tanke på att det inte är helt klart så tänkte jag bara visa er det som är klart! :) Igår kväll så skulle jag ha målat golvet men det blev tyvärr inte så men det ska jag klada med någon annan dag. Var förut på IKEA en sväng och hittade en hel del nya grejer men ska tilbaka dit till veckan för att få fler grejer. bla en barstol! ;) 
 
Oj ja! det är soligt i mitt rum ;)  

3 filmer!

| Postat i: Allmänt, Filmtips
0
Johan falk filmernaär är  verkligen så jävla bra! Om ni inte har sett de, se de nu!!!! 
2)Morden i Sandhamn filmer är så otroligt bra, och de är verkligen såna fruktansvärt bra filmer!

LÖRDAG!

| Postat i: Allmänt
0
Det är så jävla gött att det är lördag och det bästa är att jag stack imorse och jobbade så nu har jag faktiskt halva lördagen och HELA söndagen som jag bara kan göra vad jag vill på och inte känna pressen till att jag måste upp och jobba imorgon! :D I am so happy! Ikväll så ska jag göra en grej som jag inte tror någon skulle kunna tänka sig att JAG skulle göra! haha! Imorgon kväll så kommer det hända en grej så jag bara läääängtar!!!! :D 
 

FOTOGRAFERAT!

| Postat i: Allmänt, Fotografering!
1
Efter skolan så gick jag och Lina till Uno för att fotografera :) Det blev jätte fina bilder på henne och jag hoppas att hon tyckte de själv! Om ni är över 16 år och skulle vilja bli fotograferade på uno, så är det bara att maila mig eller skicka ett pm på facebook, gratis! 
 

DRÖMLÄGENHET

| Postat i: Allmänt
1
Imorse så vakande jag med migrän och mådde hur dåligt som helst.. Så jag somnade om till klockan var halv 11 ungefär sen har jag luggit och vilat så. Har försökt pluggat lite men ska fortsätta snart igen.. mår iallafall lite bättre nu. Så jag gjorde snabbt ett collage på en drömlägenhet som finns i stockholm som jag skulle vilja ha :) kostar bara siso där 10 000 000kr.. 

alla <3 dag snart!

| Postat i: Allmänt
0
Om nästan 1 vecka så är det alla <3 dag, det är verkligen en speciell dag för många och vissa firar den jätte stort och vissa ingenting. Ska jag berätta en grej? JAG FYLLER ÅR DÅ! haha! det var nog ingen som visste det va ;) Jag vet inte hur jag ska fira det men någonting speciellt kommer jag göra iallafall. Om jag fira med mamma eller pappa det vet jag inte än. Men jag tror det blir hos mamma och sen hos pappa en annan dag.
 
Det känns faktiskt väldigt overkligt att JAG fyller år om 1 vecka. Har ni känt den känslan någon gång ? De andra åren har jag bara önskat mig pengar och inget annat men i år önskar jag mig jätte mycket. Sen vet jag också att jag inte kommer få allt men det jag inte får kommer jag spara till :) Det här är en del saker jag önskar mig :)
 

Jag o Jeannie

| Postat i:
0

Här är jag och min snygga vän! När jag kommer hem ska jag plugga men jag kanske hinner fotografera :) det är så fina träd som är frostade så jag måste nästan fotografera idag ;)

inspiration!

| Postat i: Allmänt
1
Det här en video alla måste se! det är lite mer än 6 miljoner som har sett detta klipp.  En norsk 17 tjej som kan lyfta 105 kg? ( glöm inte frågestunden! )
 
 

Stan

| Postat i:
0

Är nu på stan och ska kolla lite gran på nya kläder. Hittade en blå jacka igår men hade beslutsångest om jag skulle ha den kvar eller inte för den var ganska dyr..men jag bestämde mig i morse att ha den kvar ;)

Chill lektion

| Postat i:
0

Igår var jag på stan hela kvällen med helena. vi åt på subway och hade det allmänt kul! jag var inne på skopunkten i nästan 1 timme sen hittade jag ett jätte fint par. Jag är verkligen hopplös med skor! HAHA! Kan lägga upp en bild på de sen när jag kommer hem ;) prövade en jätte fin jacka också men jag ska kolla på några fler jackor idag efter skolan med Erika :)