Instagram

| Postat i: Allmänt
0

Är påväg på semester nu så jag kommer inte ha tid att blogga men följ gärna mig på instagram för uptade! :D
beccaajohansson heter jag på insta

Väntar ..

| Postat i: Allmänt
0
SItter just nu och väntar på att min buss ska komma, eller ja jag ska snart gå ut till hållplatsen : ) sen vidare med tåg till sunne! Äntligen får jag träffa Erika! men nu måste jag dra!
 
 

Glömt...

| Postat i: Allmänt
0
HAHA!
 
jag har helt glömt bort bloggen, jag har hunnit gjort massor med saker så jag lägger inte upp tyvärr.. Början av mitt sommarlov har varit underbart skönt! :D Har väldigt mycket ångest bara att jag ska jobba 6 av 9 veckor.... Och två av dom veckorna som jag är ledig ska jag bort på semester... Så denna vecka är jag helt ledig från allt förum helgjobbet jag har året om =)  
 
Imorgon sticker jag upp till sune till min underbara vän Erika och umgås med henne! Saknar henne så! Ska föröska bli klar med "vad jag ska göra i sommar" men annars om den intee kommer upp i morgon så kommer den upp på tordag!  
 
(bild lånad från google!)
 
VAD SKA NI GÖRA PÅ MIDSOMMAR?? 
 

SISTA VECKAN I SKOLAN!

| Postat i: Allmänt
0
Shit vad jag är lycklig nu när det bara är 1 vecka kvar av skolan, fast min klass går bara på tisdag i lektion och på onsdag 2 lektioner, Ännu bättre! :D Lääääääängtar så mmycket till fredag då avslutningen är. Min plan är då att grilla med en massa sköna och goa människor. Ska bli så jä'la gött att ha 2 månader ledigt nu. Till hösten blir ju bättre för då går jag bara i skolan tisdag - fredag. Eller ja går i skolan på måndag med men då är det ju en kurs som jag själv valt och kommer då bara vara i skolan i 1,5 timme :) Det kan ju bara bli bättre nu! 
 
Jag ska berätta om mina sommarplaner och så i ett inlägg snart men jag håller fortfarande på och fixar med bilderna och så. Den kankse kommer upp i morgon :) Är ledig i morgon för har inga kurser då så imorgon ska jag troligtvis sitta hemma och redigera bilder och fixa det sista som ska lämnas in i skolan. Ooops!
 
 
(bilderna är tagna från google)

Stekt i solen hela dagen ♥

| Postat i: Allmänt
0
(redigerad bild från igår | Iphone 5) 
 
Idag har jag legat i solen från 11 till 17, kan säga att jag är vldigt bränd fast jag hade solskräm på... Men brun blir jag tillslut! Helena kom och gjorde mig sällskap i solningen och vi har pratat från himmel och jord! Väldigt skönt att bara ligga i solen och prata med bästa vän! :)
 
Imorgon så är det inte så mycket på schemat, ska gå upp vid åtta tiden. Ska ut och springa då och sen ska jag sola många timmar. Är ju ledig imorgon också! hur gött som helst!♥   
 

NEW IN

| Postat i: Allmänt
0
I köpcentrumet i Kungsbacka köpte jag äkta Converse, en balsamspray och ettt par shorts men de fick jag dock inte på bild. De är ett par svarta tunna adidas shorts :) Är super duper döjd med allt! 
 
(NIKON D3000 | AF - S NIKKOR 50MM)

HALA!

| Postat i: Allmänt
0
I helgen var jag på kusten på ett ställe som kallas "HALA" det ligger nära Mollösund.  Jag var där med en massa underbara människor! Jag hade det så kul, vill bara göra om det. På lördagen var det jätte fint väder och vi solade, åkte båt, åt skaldjur & tacos, spelade kort, hade musiktävling och en massa annat skojj! Tiden gick så fort... På söndagen åkte jag till ett shoppingcenter och shoppade. Hittade inte så jätte mycket men hittade 3 grejer (visar det i ett senare inlägg) 
 
(Jag kommer bara visa naturbilder från kusten!!)
(NIKON D3000 | AF - S NIKKOR 50MM)

HÄMTAT UT ETT PAKET

| Postat i: Allmänt
0
 
Igår var jag och hämtade ut ett paket och där låg min plattång som jag har fått. Den var jätte bra, men det var lite synd att man inte kunde välja tempratur.. Men är glad ändå! :) 
 
 

Kortfattat

| Postat i: Allmänt
0
Jag har haft en helt undebar helg, jag ska berätta allt men inte nu. Igår när jag kom hem vid 9 så somnade jag direkt, idag har jag haft fullt upp. Jobbade i 3 timmar förut så just nu är jag helt slut.. Men i morgon efter skolan ska jag lägga upp en massa bilder :)