BIG BROTHER

| Postat i: Filmtips
0

Ligger just nu och ser på big brother från 2011, då Sara och Martin blev tillsammans! Kommer ni ihåg ? ;) jag har iallafall alla avsnitt från den säsongen nu så jag tycker verkligen att ni också ska ladda ner den säsongen! Rätt drygt ändå för att den är 37 gb, tog mig 3 dagar att ladda ber tyvärr! Men det är det värt ;)

Sovmorgon

| Postat i:
0

Sitter nu på bussen mot skolan för 2 lektioner, väldigt ovärt egentligen men vad gör man inte för att få bra betyg !? *blink* när jag kommer hem vid 2 ska jag plugga till ett prov vi har imorgon.. Ska också på ett kalas, något kul iallafall ;)

Våffeldagen!

| Postat i: Allmänt
0
Idag var det våffeldagen som jag hoppas ingen har missat! Såklart åt jag våfflor ;) men jag måste sova nu så skulle bara lägga in en bild. 
 

WATER

| Postat i: Allmänt
0
Nu på eftermiddagen har jag testat att fotografera vattenbilder med mitt nya objektiv och jag blev suuuuuper nöjd! 

Nikkor 50/1,8G

| Postat i: Allmänt, Fotografering!, kamera utrustning!
0
Shut vad längesedan jag har bloggat och varför jag inte har bloggat är för att jag gärna vill fixa en del grejer innan jag nörjar blogga igen och det har jag gjort. Jag har gjort om "sidmenyn" Nyare bild, annan text och lite så. Visst blev det fint ?? "blink" I fredags så  köpte jag ett nytt objektiv också som hete NIKKOR 50/1,8G, är så fruktansärt nöjd med den!! :*
 
Det är lite därför jag inte har bloggat för jag har velat köpt detta objektiv innan, och nu kommer jag blogga dagligen framöver för jag bloggar för min egen skull. För att jag ska kunna blicka tillbaka vad som har hänt i mitt liv :)