test

| Postat i: Allmänt
0
test

HUNTER <3

| Postat i: Allmänt
0
I helgen var jag helt upptagen men jag hann köpa mina drömboots HUNTER! Gud så nöjd jag är!!! Jag ska ta kort på dom med min systemkamera men har inte hunnit men här får ni en bild tagen med mobilen :D 

iOS7

| Postat i: Allmänt
0
Nu när jag loggade in på blogg.se så såg jag att Apple släpper iOS7 imorgon. Det är ju en helt ny design så vågar man upptatera telefonen ? *blink'! Tror ni det är bra? (detta är inte ett sponsrat inlägg) 
Nu snart ska jag dra iväg till gymmet, så vi hörs då! :D
 
 

Sponsrat inlägg!

| Postat i: Allmänt
0
Viaconto är en sajt där du kan låna pengar precis när du vill, det är faktiskt väldigt smart om du behöver pengar snabbt och inte vill gå till banken och låna. Att låna pengar behöver nästan alla någon gång i sitt liv. När man ska köpa sin första bil som man verkligen velat haft och det fattas 5000kr, Viaconto är lösningen! Om du har köpt en lägenhet så märker du att du måste köpa mer möbler ön vad har trott och det fattas 4000kr.
Om du ska köpa en dator eller en systemkamera till en resa och du ska åka om 2 veckor, ja du det finns bara en lösning typ och det är Viaconto! Dock finns det ju lite nackdelar med detta ockå tyvärr... du måste vara över 18 år för att kunna ta ett internetlån, sen är det en ganska stor ränta på detta men du visste du nog *blink* Om du skulle låna nu säger vi 4000kr och du väljer att betala tillbaka det inom 30 dagar så får du betala 600kr mer för räntan. Hoppas du lånar pengar till något riktigt kul nu! :D 
https://www.viaconto.se/
 

DATABORD

| Postat i: Allmänt
0
Efter jobbet så gick jag till farmor och åt mat och hade det mysigt med henne, ska försöka hälsa på henne nu så ofta jag kan nu när farfar inte finns vid liv.. Saknar honom så det gör ont! Mer om det i ett annat inlägg! Denna vecka har jag 4 lektioner + en orientering så det blir en väldigt chill vecka. Ska hinna med så mycket. Imorgon har jag foto i 2,5 timme, är så fruktansvärt glad att jag valde den kursen och inte Matte 1a2 eller vafan den kursen heter! haha Men det mesta kan jag men något kommer jag lära mig hoppas jag :D 
 
Är supernöjd över hur jag har fått till med mitt databord ♥ 
Detalj från mitt sovrum, mitt nattduksbord♥ / En liten sneakpik på vad jag kommer att lägga upp i veckan

JOBB

| Postat i: Allmänt
0
Igår gjorde jag om lite i mitt rum så nu har jag mitt databord uppe med en extern skärm och det är så mycket skönare att sitta vid en stor dator, det blir mer bekvämare än att ligga ner i sängen med datorn.  Kan visa er bild ikväll när jag kommer hem. Nu ska jag åka till jobbet ;) 

Lördagshopping ♥

| Postat i: Allmänt
0
Idag var jag på stan med mamma och två av syskonen, det var jätte mysigt. På 1 timme hade vi gått in i 2 butiker, det tar tid att gå på stan när man går med två stycken brudar som vill gärna ha hela butiken, haha! Som avslut gick vi till Carli choklad och åt glass. Jag skulle inte köpa något hade jag bestämt mig men som alltid hittar jag något, varför inte köpa det? haha! Köpte en träningsbag och en tröja :) 
 
 

Stan

| Postat i: Allmänt
0

Är just nu på stan så bloggar när jag kommer hem;)

SOMMAR 2013

| Postat i: Allmänt
0
Denna sommar har vaurt fullspäckad som ni vet så istället för att skriva om allt i en lång text.så lägger jag in en massa bilder i stället!
 
Första veckan på sommarlover gjorde jag nästan inget förutom att vara hemma och var hos erika i sunne en gång men annars jobbade jag 2 två gånger oh det var midsommar!
 
På midsommardagen supertidigt på morgon så rullade två bilar ner till Göteborg för en veckas semster i kära Danmark. Väl på plats klockan 8 vid stenalines inchecking så får vi vänta ca 45 min innan vi kunde gå på båten. Väl framme i ett blåsigt danmark rullade bilarna mot stället vi skulle bo på, ett poolhus vi hade hyrt.
 
Jätte mysigt hus, förutom långbenspindlarna som bodde över min säng :@ Haha! badade i poolen minst en gång per dag, så jävla gött med en pool INOMHUS. Shoppade faktiskt inte så mycket men den blev några saker och jag blev nöjd. 
Dagen innan pip skulle börja så grillade jag med några komisar och vi hade det väldigt kul! ;) 
Jobb-outfiten
Efter en sliten vecka med pip så bar det iväg på en till semester men denna gång till Hallandväderö,en ö som ligger väster om Båstad. (Bild på huset blev med jordgubbarna längst upp) Det var en riktig härlig semester med undebara människor! Saknar er! Sol, mat, dass, spindlar, får, krabbor, go mat, Det kunde INTE varit bättre!
 
En solbränd tjej satte sig i bilen med familjen hem efter vecka och väntade nu 5 veckors jobb, 2 veckors städjobb åt plusfarbror och sedan 3 veckors kommunjobb. Det jag då inte visste att världen skulle förändras totalt för mig från den andra augusti.. Mer om det i ett annat inlägg! 
 

💋

| Postat i: Allmänt
0

Skulle lagt upp alla bilder från sommaren igår men det var något fel så det gick inte att ladda upp bilder... Men jag ska göra ett nytt försök i kväll ;)
#starbucks #hunter #fall #blondhair #blackhair # MacBook #bennyjerrys