KÖRKORT!

| Postat i: Allmänt
0
För 1 vecka sen klockan 16 satte jag mig framför en skärm på trafikverket och gjorde mitt 4 teoriprov, efter cirka 1 timme så tryckte jag på avsluta på prov och ni vet man känner på sig om det är godkänt eller inte och min magkänsla sa jag kommer säkert ha mellan 46- 51 genom att jag var så himla oskär på en hel del men så kommer det upp på skärmen "GODKÄND" Då inser jag att jag har "KÖRKORT" Jag klarade skiten och kunna veta att även jag kan ta körkort som de flesta andra. Men med mina svårighter med inlärningen blir allt mycket svårare för mig vilket är väldigt jobbigt när jag har fått 51, 51, 50 på teoriproven.
 
När jag sen kollar hur många rätt jag fick står det "57" Vart kom lixom den siffran ifrån!? Tanten som håller koll på oss när vi gör proven känner ju igen mig och det borde hon ju inte göra, haha. Det här har verkligen varit den bästa veckan EVER, vill inte ens veta hur mycket bensin jag har kört upp. Har nästan kört varje dag sen jag fick körkortet förutom 3 dagar då jag åkte till Stockholm i onsdags till torsdag :) 
 
 

Super bra praktik!

| Postat i: Allmänt
0
Okej, det förra inlägget om körkort.se var ren reklam så glöm de och jag har nu tagit bort det inlägget för vill inte ha en massa reklam och skit på min blogg! Jag klarade uppkörningen förra veckan men inte provet så har gjort det 3 gånger nu och fått 51 två gånger och 50 en gång så nu sitter jag och pluggar teori en fredagskväll.. Hade ju varit roligare med något annat men om jag klarar det nya provet på tisdag så är det värt att jag nu sitter och pluggar :) 
 
Hade ju min sista dag på elgiganten igår och det har varit den bästa praktiken ever, alla har varit så snälla och verkligen sett till att jag har fått gjort det jag har lärt mig mest på och det är ju säljandet och känner verkligen efter dessa 5 veckor (17 dagar) att jag har lärt mig otroligt mycket! Det är det viktigaste, sen att det har varit super kul och att jag har träffat hur mycket nya personer som är urgulliga är bara bonus! :* Känenr mig lika nöjd som man gör efter att man har kommit hem från en solsemester! 
 
 
 
 
 

teoriprov

| Postat i: Allmänt
0
Haha imorgon är det dags igen för teoriprov, alltså om jag inte klarar det i morgon så vet jag inte vad jag gör.. Fick ju 51 rätt förra gången. Är fortfarande arg på mig själv, men sånt är livet! Om jag hade fått typ 40 rätt så hade jag ju fattat att jag hade pluggat för lite men att jag skulle få 1p ifrån godkänt är ju såååååååååååå jävla surt.. Men andra gången gillt får jag nu hoppas på! :D Håll alla tummar och tår för mig, på onsdag har jag ju även min andra uppkörning, mer om det senare när jag har klarat körkotet, då kan jag dela med mig om mina pinsamheter ;) 
 
 

243 dagar utan honom...

| Postat i: Allmänt
0
Idag är det 9 månader sen farfar somnade in på sjukhuset och försvann upp till himlen så därför skickar jag en slängpuss till farfar, saknar honom så jäkla mycket att det gör ont... Det värsta att veta är ju att jag aldrig mer kommer att träffa honom :(