om två veckor så smäller det!

| Postat i: Allmänt
0
Ja det är ju såklart att jag blir 18 år då, hehe vad annars. Kommer ihåg när det var typ 450 dagar kvar tills denna dag och nu är det 13 dagar kvar, helt sjukt! Att jag ska bli 18 känns så overkligt, det kommer hända så mycket nu! Ta körkort, gå på krogen, ha eget ansvar om allt, betala räkningar etc. De här kommer bli toppen! Längtar så sjukt mycket tills jag får körkortet så det är helt sjukt. Men på tal o min dag så ska jag ut på krogen med några kompisar och det kommer bli såååå kul! ;) 
 
 
 
 

PRAKTIK PÅ ELGIGANTEN

| Postat i: Allmänt
0
Jag glömde skirva här att när jag var på möte på elgiganten så fick jag praktik där vecka 12-16 tisdag - fredag. Det ska bli också superkul!  Det är 4 veckor kvar till sportlovet, sen är 2 veckor i skolan sen börjar praktiken. Direkt efter praktiken går vi direkt på påsklov sen är det bara 7 veckor kvar till sommarlov. Fast jag kommer att ha många lovdagar då, så har bara typ 10 veckor i skolan kvar till sommarlov! Fett skönt! 
 
 

PARANORMAL ACTIVITY: THE MARKED ONES

| Postat i: Allmänt
0
Vad har jag gett mig in på!? jag och julia ska gå och se paranormal activity the marked ones ikväll. Det ska bli jättekul men jag tvivlar på om jag kommer kunna somna ikväll! haha! Har aldrig sett en sån film på bio så det ska bli kul att se just den på bio! :) Nu är iallafall mina teorikurser slut och det är välsigt skönt, så kan jag läsa hemma istället. Det tar inte lika mycket tid som att sitta på körskolan i 2 timmar.. Men vad gör jag inte för att jag ska få körkortet! :D 
 
 

MÖTE PÅ ELGIGANTEN I MORGON

| Postat i: Allmänt
0
Idag när jag hade 4 timmars håltimme gick jag till farmor för att luncha med henne, blev hemlagade pannbiffar med sås och potatis. Jag lärde mig nu hur man gör så nu kan jag också gära pannbiffar och brunsås, hehe! I morgon klockan 10 har jag möte på elgiganten för praktik så jag hoppas verkligen jag får praktik där! Vet faktiskt inte vart jag skulle vara annars... imorgon har jag även teorikurs mellan 16-18, det ska bli så skönt när dom är slut för det är verkligen tråkigt att sitta och lyssna på en person i 2 timmar. Men jag lär mig ju bra saker, men vad som fastnar i min hjärna är en annan sak :) Nu är det bara 24 dagar kvar tills jag blir 18 år
 
 

Tapet space metropol

| Postat i: Allmänt
0
I slutet av februari, början på mars så kommer jag att få ett nytt rum och just nu är det en blå tapet i det rummet. Så jag ska ha denna tapet, tror jag. Har letat som en galning efter denna tapet men nu äntligen hittade jag den på rusta av alla ställen! 
 
 
 

VÅROUTFIT

| Postat i: Allmänt
0
 

INGEN TEORI IDAG....

| Postat i: Allmänt
0
 
I onsdags så hände en massa saker som jag verkligen inte ska ta upp här på bloggen, därför var jag inte i skolan idag utan har umgåts med amilia för att få annat att tänka på. Hade bara en lektion idag men ändå, därför
blev det heller ingen teori för orkade bara inte åka dit. Imorgon halv åtta har jag en körlektion vilket betyder att jag måste upp vid 6 tiden... hehe. Om jag nu valt en sån tid får jag skylla mig själv! Har idag ringt  till elgiganten för praktik så ska på möte på tisdag där, sen har jag också pluggat en hel del så jag inte kommer så efter i skolan. 

Paradise Hotel

| Postat i: Allmänt
0
Ligger just nu helt slut i sängen efter att har varit i skolan till kvart i fyra sen teorikurs fram till sex. När jag kom så borstade jag av all snö från bilen så jag kunde övningsköra. Det gjorde i ungefär 1 timme och det gick superbra!  Hur nöjd som helst, är så glad att det går bra! Även fast det är halkigt och moddigt ute så gick det bra ;) Körde i färjestad, råtorp och wåxnes! Nu ska jag se på paradise hotel och sen sova. Puss! 
 

TEORIKURS 3 GGR DENNA VECKA!

| Postat i: Allmänt
0
Nu till veckan kommer jag att ha 3 teorikurser vilket betyder att jag för det första kommer att lära mig sjukt mycket på kort tid. Sen måste jag plugga teori varje kväll så jag har bestämt mig att denna vecka förutom på fredag och lördag så ska jag inte se någon film eller något program förutom PH. Det kan jag se i mobilen innan jag somnar. Så denna vecka så ska jag endast använda datorn till plugg och blogga för nu måste jag plugga varje kväll :)
 
Det blir mycket om mitt körkort just nu men det är det som kretser mest om mig nu. Om ca 1 -1,5 månad så har jag körkortet i handen och jag kommer vara så jävla glad, men framtills dess blir det rätt tråkigt att måste plugga teori och gå på teoriokurser men vad gör man inte för att få körkortet! :D Idag så satte jag in mina sista 200 kr på mitt sparkonto så jag har 16 öre kvar att leva på tills den 24, så jag säger bara lycka till, till mig själv. Men med detta schema så är det nog lungt, jag kommer att ha fullt upp HELA tiden!
 
 

KÖRLEKTION 6

| Postat i: Allmänt
0
Hittills har jag haft 6 stycken körlektioner och jag har 6 stycken kvar och så ska ha 4 körlektioner nu fram i slutet av januari och sen i början på februari så ska jag ha halkbanan, har dock inte bokat den ännu men det ska jag och min nya körlärare göra om kanske 2 veckor, är sååååå nöjd med min nya körlärare. Så nu ser jag ett ljus i detta, hehe! Nu ska jag strax börja städa och sen ska jag plugga teori! Hör av mig sen! ❤️ KÖRLEKTION

| Postat i: Allmänt
0
Klockan tre ska jag på en körlektion för måste få tid för halkbanan. Men innan jag får göra det måste jag göra ett bromsprov, det ska jag troligtvis försöka göra idag på körlektionen hoppas jag. När jag kommer hem sen så måste jag städa så det blir en kul kväll!... 
 
 

6 månader sen..

| Postat i: Allmänt
0
I måndags var det 6 månader sen farfar försvann upp till himlen och jag saknar honom något fruktansvärt men det som känns skönt är att han finns runt om mig hela tiden, iallafall hemma.. Sedan några veckor tillbaka så har det hänt lite mystiska saker här hemma. mobiltelefoner som åker i golvet när det ligger på bänken och laddar, ljud från övervåningen när INGEN är där uppe och allt är avstängt, datorer som har lyst upp fast ingen har rört på dem.
 
Jag tror på att de som är döda finns fast de är döda och om farfar inte hade varit död så hade jag varit jätterädd men nu vet jag att det är han som vill visa att han är här hos oss. Det är inte bara jag i min familj som det har hänt mysiska saker för.  
 
FARFAR 
 
 

37 dagar kvar till...

| Postat i: Allmänt
0
Första skoldagen var faktiskt hel okej, det var jättekul att se alla efter ungefär 3 veckor! Om 2 veckor så byter vi till ett annat schema, alltså vårterminens schema och då kommer vi sluta 1650 på torsdagar men genom att teorikursenerna fortfarande ligger fram tills dess så kommer det ju bli en hel del frånvaro.. Men men får lösa det på något sätt :) För ungefär för 1 år sedan så råkade jag stöta till min spegel som stod lutan mot min "bokhylla" så den välte och sprack i tusen delar..
 
Så jag har inte orkat brytt mig om att ha en spegel i mitt rum förutom den spegeln jag har och sminkar mig i. Men nu vill jag faktiskt ha en så jag ska faktiskt önska mig en när jag fyller år och det är om 37 dagar! Läääääängtar så! Nån av dom här ska jag önska mig och båda är från ikea. Puss på er! 
 
 
 

Teorikurs 1/6

| Postat i: Allmänt
0
Idag mellan klockan 16-18 hade jag min första teorikurs på tingvalla trafikskolan och det var mest genomgång om allt möjligt kändes det som. Hur gammal du måste vara för att få övningsköra, vad du ska göra när du åker förbi en olycka, att köra nycktert, vikt på bilar och vad du får ha för vikt på släpet för att få köra det, etc etc etc. Nästa vecka ska jag dit 3 gånger, på måndag vet jag iallafall att vi ska vara i ett garage och kolla säkerheten på en bil och lite sånt. När dom här 6 teorikurserna är klara så kommer det vara väldigt skönt faktiskt.
 
I början på mars är min pkan att jag ska kunna ta på körkort, genom att jag ska ha muntligt prov så är det lite längre vänte tid. Så imorgon ska jag direkt efter skolan övningsköra med pappa och då ska vi fickparkera, hur det ska gå vetefan men jag ska att lära mig någon gång. Det kommer ta tid iallafall vet jag, hehe.. Ska också imorgon till fotostudion med Sandra så imorgon är det fullspäckat igen, haha. Puss på er! 
 

FOTOSTUDION

| Postat i: Allmänt
0
Är det någon som skulle vilja följa med till fotostudionnågon dag så hör av er på facebook eller på sms eller nedanför i kommentarsfältet ! Helst denna vecka :) 
 

2014

| Postat i: Allmänt
0
Detta år tror jag kommer bli ett väldig bra faktiskt, det kommer att hända så sjukt mycket och grymma grejer! Nya utmaningar framförallt! jag hade en väldigt bra och lugn nyår med mina vänner, nästa år är det nyår på krogen! Det som jag vet kommer att ske detta år är: