Sista minuten 2011!

| Postat i: Allmänt
0
Hejdå 2011!<3

"Snackar"

| Postat i: Allmänt
0

Sitter just nu och snackar med allt fölk!!
Här ser jag ut ikväll:

NYÅR!

| Postat i: Allmänt
0
Haj!
Idag är den sista dagen på 2011, det känns lite konstigt faktiskt att i morgon är ett annat år.. :S Men iaf nu ska jag börja göra mig iordning inför korvgrillning på *********! Med massa fölk! :D Sen i eftermiddag gör jag mig iordning för kvällen, så här får ni en liten bild på mig:

Sticker mot...

| Postat i: Allmänt
0
Hej!
Ska nu snart åka en liten sväng men vart får ni se sen ;)Så jag bloggar sen när jag kommer mera, Imorgon är det nyår! Jag längtar sååååååå  mycket! :D
Och ja vet att min blogg är tråkig att läsa när jag inte skriver om något roligt men jag kanske kan göra ett  videoinlägg sen ;) Kanske!

2011!

| Postat i: 2011
0
Året 2011 har varit både bra och dåligt, Jag har varit riktigt sjuk två ggr. Men här är en sammanfattning på vad jag gjort under 2011 ;)
Januari:
Hade nyss flyttat till lägenheten i klara och bara någon vecka in i skolanveckan fick jag influensa, det var inte så jävla rockigt kan jag säga var hemma 1 vecka från skolan..
Februari:
Den 14 februari jag fyllde 15 år, kommer inte ihåg så mycket mer men jag hade det väldigt bra ;)
Mars:
Den 16 mars åkte jag och familjen iväg på en liten tripp till Gran Canaria.
April:
Under påsklovet åkte vi på en liten till tripp till Danmark och bodde i Fredrikshamn under 2 nätter på ett äventyrsbad (scandic) Tog denna bild i danmark.
Maj: Det hände inte så mycket, men jag var på Emmas Komfirmation.
Juni:
Jag fick ju inte betyg i engelska alltså ig så då var jag och några till tvungna att gå på fucking sommarskola 9-12 i 2 veckor.. Det var det VÄRSTA någonsin jag gjort. Men nu är jag skit glad över att jag har g i engelska. Jag flyttade även till hus.
Kan någon gissa vilken skola det är ?
Juli:
Jag och familjen gjorde en liten resa ner till Norrköping för att kolla på alla små och stora djur på Kålmården. Kan ju berätta att jag och Tilda skulle åka en gigantisk stor rutchbana men den var till för "barn" Men jag åkte den ändå och det resulterade ju till at jag brände halva min rygg och halva rumpan för att min tröja åkte upp när jag åkte.. Så gick det med det!
Här är massa bilder på djur, men jag FÖRUTSÄTTER att ni INTE KOPIERAR MINA BILDER!!! OKEJ ?
Augusti:
20 augusti 2011 är ett datum jag aldrig kommer att glömma! Vi var ute med båten på en liten ö och så skulle vi ha en liten fisketävling i familjen och då hade man 1 timme på sig och den som fick flest fiskar skulle vinna. Vi fick gå vart vi ville på ön så jag gick upp på klipporna med headset ett i och min 2 veckor gammal iphone 3gs i magfickan. När jag väl står det och känner att jag bara glider ner mot vattnet och inser att jag kommer hamna i vattnet och min iphone blir förstörd. Så blev det med den.. Efter någon vecka så skickade vi in den till halebop så de fick laga den och då fcik vi ett litet val. Endra så skulle vi vara tvungna att betala 450 kr tror jag det var för att bara få tillbaka den eller få en helt splitter ny för 2700 kr. Jag fick en ny mobil i början av oktober :) Jag började även nian den 22 augusti!
September och Oktober gjorde jag inget speciellt förutom att jag fick luftrörsinflamtation i Oktober och den gav sig i början av December.
November: Jag praoade v.46 på MaChé!
December: Var jag hos Nathalie och Jonas och hälsade på!

Hår grejer!

| Postat i: Allmänt
0

Hej!
Igår så åkte jag och emma till stan för att köpa subway men där var det ju proppfullt, så vi stack till Bergvik och åt där på subway. Efter det så gcik vi och kollade lite i affärerna och då hittade jag en hårspray för halva priset ;) (den rosa).
Idag har jag bara varit hemma och slappat, men senare nu på kvällen drog jag till bergvik så jag kom hem för ungefär 1 timme sen! Jag köpte en blus på gina tricot för halva priset, jag drog även till rusta för att köpa en ljusslinga men den var slut så då köpte jag en till hårspray och mousse ;) (de röda)

Hos emma!

| Postat i: Allmänt
0
Hej, sitter just nu hos emma och nördar ;)
här är lite ego pix!





Bloggar mera sen när jag kommer hem!
Bye!

Julafton 2011! :D <3

| Postat i: Allmänt
0

Hej!
Har inte hunnit bloggat något förns nu, men jag har haft en jätte bra julafton. Det började med att jag vaknade hos pappa och sen åkte jag hem till mamma så firade jag där med mamma, Gunnar  + alla syskon och alla gamlingar ;) Vid Tre åkte vi till Åsa och Anders och deras tre barn Marcus, Cornelia och Albin :D Jag, Marcus och Cornelia spelade buzz 2 eller 3 ggr och så såg vi på 2 filmer. Det var det roligaste julafton någonsin, annars brukar det ju bara vara jag, mamma och gamlingar. Så det blev en annorlunda julafton ;)
Så här såg jag ut:
Jag fick:
* Hötalare med bas till datorn
*Plattång
*Tofflar
* 3 parfymer
*Mascara
*1 Bok
*2 filmer
* 2 Iphone skal
*Pjamas
*Biobiljetter
*Nagelack
*Kläder
* Godis
* En grej till datorn
&
EN MASSA PENGAR!!! :D

Blir nu att åka på julshow!

| Postat i: Allmänt
0
Nu ska jag åka på julshow, undra vart ? hmm..?
Så här ser mit face ut!
Bloggar mera ikväll när jag kommer hem. Vet ni? Ikväll får jag reda på mina höstbetyg 2011! :D späääännnnade!!!! hörs sen!

ny dag, nya möjligheter!

| Postat i: Allmänt
0
Tja
Idag så gick jag hem med emma efter skolan, jag fixade emmas hår och ansikte med smink och tuppering ;) lägger in bilder på det i morgon men igår iallafall så var jag på 3 års kalas :D Så här såg jag ut!:
(Becca J|Nikon d3000 + nikkor 18-55 mm)

Min shopping! <3

| Postat i: Allmänt
0
Här här bilderna på det jag köpte! :D
Mössan: Ginatricot, 79 kr
Lösögonfransar: HM, 39 kr
Ugg: DinSko, 99 kr :D (rea, ordinarie pris 299)

Lördag = Hallsberg!

| Postat i: Allmänt
0
Tjo bloggen!
I går åkte jag till hallsberg och var där med min moster och vi gick och shoppade på mariebergs köpcentrum. Det enda jag fick med mig hem var en mössa från gina och lösögonfranssar + uggs! Sen köpte jag ju en maaaasssaaa julklappar! :D Lägger in en bild på det sen, måste käka mat nu :)

Vollybollsturningens outfit!

| Postat i: Allmänt
0

eyeliner!

| Postat i: Sminktips!
0
Tjio!
iadg gick jag upp kl 6 för att jag skulle platta håret, så nu sitter jag här och är fixad och snart gå till bussen. Vidare till skolan! Iaf jag har börjat använda eyeliner. Jag passar jätte bra med det tycker jag men då ska det bara vara en jätte tunn smal linje precis över ögonfransarna. den här eyelinern använder jag "hm 39 kr"





Så här ser jag ut idag :)

all this way !

| Postat i: Allmänt
0
Hej! :D
Sitter och lyssnar på all this way med robin från idol, all this way var ju vinnarlåten! Jag tyckte det var rättt att amanda vann men robin är as bra han med ;) Det är bara 10 dagar kvar tills julafton ;) Jag räknade ihop att jag kommer få fira jul 5 ggr i år. Väldigt nice faktiskt! På fredag har niorna sin vollybollturnering, min klass alltså 9A ska vara bönder ;) engentligen ett skit snyggt tema om alla vill vara bönder. Jag kommer ha svarta eller jeans shorts + en skjorta ;) hoppas alla andra också tar det :) Nästa vecka kommer vara fett chill :) 2 riktiga dagar bara. Imorgon ska jag hämta min nya rosa tandställning, tappade ju bort min andra vita.. Klumpigt av mig så nu får mamma betala 300 spenn . Men vad gör man inte!
Bloggar mera i morgon!
puss hejdå

Paranormel aktivity 2! :D

| Postat i: Allmänt
0
Ja, i fredags å såg jag och emmelie paranomel aktivity 2 hemma hos henne och jävlar vad vi skrek! fan vad rädd jag var! haha, men jag kan faktiskt sova.. ska försöka dra emd henne på 3 på bio. Får se hur det går. Eller vad säger du Emmelie?? Senare så ska jag plugga bild för första gången och provet är i morgon.. Har lite ångest men vi har även matte prov på onsdag så jag sattasar med på det ;) På fredag så har niorna sin vollyboll turnering, vet faktiskt inte vad vi ska ha för klädsel? 5 dagar kvar att fixa någon så i morgon så måste vi bestämma!
Fan jag vet inte vad jag ska blogga om men jag kommer nog på något, Till helgen ska jag på ett litet äventyr så då kan jag ju skriva lite om det ;)

TJOTJO!!!

| Postat i: Allmänt
0

Hej!
Imorgon är det fredag och då ska jag och emmelie se paronomel aktivity 2 hemma hos henne men, jag måste sova nu så jag bloggar mera i morgon! :D

Nyss färgat håret brunare! :D

| Postat i: Allmänt
0
Hej allihoppa! :)
Idag så har jag inte gjort så mycket efter skolan, jo jag har pluggat matte för vi har matte prov nästa vecka :S Vi har lixom två prov nästa vecka + ett läxförhör! Asså vecka 50! en vekca innan jul? asså jag fattar itne vad lärarna tänker med!:.. Men iaf idag så gjorde jag och Sofie klart vollybollgrupperna för våran klass, blev jätte  nöjd! :D Nu ska jag iaf sätta igång med att plugga lite engelska som är tills på måndag. I morgon har jag troligtvis englishtalk och boksamtal! ;) fats det är inget man kan öva till utan det är bara att improvosiera! :D Det gillar vi! Jag ska försöka ta en bild på mitt hår i morgon i dagljus så det nyss bättre än i mitt mörka rum :)

Här får ni en bildbomb på mig från 7/8an!

| Postat i: Lär känna mig bättre
0
Älskar dej isa!
Slitet hår?!
Nyklippt!
Åttan:
1 dag innan lady dog! ovanbilden!
Jag och emma på idol förra året i Karlstad! :D
Ovanbilden, så såg jag ut på julafton 2010!
Roligt att just DU valde att titta på mina gamla bilder! :D

Har möblerat!

| Postat i: Allmänt
0
Nu ska jag hoppa in i duschen. Förut var jag på ikea och julmarknadenen med lite folk! :D När jag kom hem därifrån så möblerade jag mitt rum jätte mysigt! :D
Före:
Efter: