Musik ist för matte, i like that!!

| Postat i: Allmänt
0

Hejsan! Jag vill bara säga att jag verkligen har haft fullt upp denna vecka med från himmel och jord! Och så har bloggappen krånglat för mig så jag har inte kunnat bloggat med bilder från telefonen heller.. Igår var jag med Erica, vi åt på mache, såklart tog jag ett kort på salladen :)

ny design pågång!

| Postat i: Allmänt
0
nu är det så att jag älskar att blogga så jag har to.m börjat fixat med designen! :D Idag på förmiddag så var jag och mamma upp till min käraste g-mormor och g-morfar. Älskar de så mycket, önskar att de kunde bo lite närmare oss men nu är läget som det är.. Efter vi hade varit där och fikat och myst så skjussade mamma mej till jobbet, det gick väl bra. när jag stod på torget och väntade på bussen så träffade jag Albin som skulle med samma buss så vi snckade ett tag :) PÅ bussen kom även Amalia så vi satt ocg snackade ett tag tills jag och amalia skulle av, mysig pratstund ;) När jag kom hem att jag tänkt att jag skulle ut och sola men så blev det inte för då försvann solen och då färgade mamma mitt hår + atthon klippte det så jag har as kort hår nu..  Nejdå men hon klippte bara topparna men det kändes som hon klippte av allt hår. visar bild i morgon ;)
Nu ska jag in och käka sen blir det tv och då ska jag bl.a se på bigbrother och jag hoppas att Marcelo åker...
Bild sen hösten i sjuan.. Liten jag var! :D Stor jag är nu! :D

Ett nytt jobb pågång!

| Postat i: Jobba/träna!
0
hejsan! Har haft väldigt mycket med skolan nu ett tag men nu börjar det lugna ner sig, det är ju bara trots allt 4 veckor kvar nu , bara 16 dager kvar som jag ska åka till skolan. Gött mos! Igår fick jag plötsligt rycka in åt ett annat företag och jobba. Jag tror det blir fler gånger för jag tror de tyckte om mej, dock var det också ett städjobb men jag vill inte berätta mer för jag vet som sagt inte om  det blir mer gånger.. Men iaf i torsdsags så var jag och Jessica på stan och käkade subway, mums. Efter det så åkte vi hem till mej. Jag badade i älven, jag fick 250 kr. Jag kan säga att det var som att bada i en frys så jävla kallt var det.. Men det var lätt förtjänta pengar! :D Idag så åkte jag mamma och gunnar till hammarö och kollade på bergqvist sko utförsäljning men det blev inget köp för mig inte, vad trodde jag. Jag som är så jävla kräsen med allt. Mat, kläder, Personer, Skor, hur mitt rum ser ut, väskor, smink. ALLT som angår mej är jag skräsen om. Det ska gudarna veta. Tänkte blogga föut men då skulle vi precis åka så jag han inte men här får ni en lite bilder från idag :)
tjo tjo!

försov mej X)

| Postat i: Allmänt
0
ska snart springa till bussen, försov mej. Som vanligt på matten. Undra avrför?? hmm!??
Iaf här kommer några ego bilder innan jag drar till skolan.

Ser på film

| Postat i: Allmänt
0

Just nu sitter jag och ser på film med några kompisar, vi ser på topgun. Alla andra som har språk har np nu så det är rätt chill att vi som har sv/eng inte behöver ha prov. Filmen är as dålig men det är en snygging med där så det blir lite spännande. Haha!! Efter skolan ska jag bara hem och plugga no och so. Har no prov i morgon och så har jag so redovisning också. Jag har också nästan hittat alla mina skolavslutningskläder + festkläderna till ' ''balen'' ;) jag kan lägga upp bilder på det när jag har köpt allt till det ;) ha en bra dag! Puss o hej!!

Lady!..

| Postat i: Allmänt
0
Hej! Ville bara säga en sak:
För 18 månader sen försvann du från mitt liv, jag blev helt sårad! Fattar inte att du lever längre. Varje gång jag hör en lugn låt som är känslosam tänker jag ALLTID på dig gumman.. Du kämpade verkligen in i det sista!.. Men du hade levt idag om inte alla svårigeter stoppade dej från att leva. Jag vet att du ville leva men det gick inte.. jag tänker på dig hela tiden. varje dag, varje månad året om. Sakanar dej som fan! Du betydde så himla mycket för mig, du var som en bästavän till alla. Om någon jag var ledsen gjorde du mej glad, om jag var glad gjorde du mej gladare, om jag var arg fick du mej att lugna mej och släppa alla tankar.. Du finns inte på jorden men i mitt hjärta finns du, och kommer alltid att göra också!! <3 Jag kommer ihåg den dagen du lämnade oss, precis innan du åkte iväg så satte jag mej på knä ch la armen på din rygg och la huvud på ditt och viskade " jag älskar dej" sen började jag gråta och då åkte du iväg.  Det har verkligen varit en svår tid utan dej gumman!!! Vill ha dej tillbaks nu!!!!<3

Ny profilbild på fb!

| Postat i: Allmänt
0

Hej,
Jag har inte hunnit bloggat förns nu för att jag sov ju hos amilia inatt och vid 10 kom Josefine dit och vi satt väl för det mesta ocj pratade tills vi fick skjuts av amilias "step mother" det låter bättre att skriva step mother än låtsas mamma eller aa. vi fick skjuts till temelriddaren där vi skulle se en teater där våran älskade vän Erica spelade. Alla var jätte duktig men Erica var ju bäst såklart! :D Efter teatern tog Josefine bussen hem till sig och då följde jag med amilia hem igen och jag säger bara en sak! Vi var skit trötta så vi somnade nästan, hon i sin säng och jag in hennes soffa. Haha! Vid halv sex tog jag bussen hem och så. det var ju ett tag sen jag kom hem men jag måste ju kunna andas inna n jag slänger mej vid datorn och bloggar! Jag bytte nyss profilbild på facebook och så såg den ut:


(Iphone kamera)

På väg mot amilia;)

| Postat i: Allmänt
0

Just nu sitter jag på bussen till amilia, sover där inatt ;) men jag tänkte skriva lite vad jag gjorde idag ;)

Jag och Josefine hade snackat med våran syv på skolan om att vi ville göra ett studiebesök på handel på tingvalla så det var idag ;)
Vi började klockan halv nio fast vi skulle vara där kvart över och möta tingvallas syv. vi blev bemötta jätte bra och alla tog hand om oss! Vi var ju med på deras lektioner så först hade vi entrepenörskap det verkade intressant faktiskt;) de hade också svenska innan lunch men de som var bra med deras schema var att deras lektioner bestod av ungefär 1,5 timme lektion. På lunchen vågade inte jag och Josefine att gå in i matsalen så vi gick till donken och käkade. Efter det hade de seviesskap eller vad det hette och då bestämde vi oss att vi inte skulle vara med på matten som var efter för vi ville hem tidigare men senare på lektionen insåg vi vilka snyggingar det var där, alltså då menar jag verkligen snygga!!! :D så vi var med på matten för att få sitta och kolla på de ^^ jag vet att det låter sjuk konstigt men sånna är vi ;) lite pinsamt om de skulle läsa min blogg men det tror jag inte xD men iallafall jag är jätte säker att jag ska söka det så på måndag ska på möte med ilandas syv och göra om min ansökan! Då vet ni ju inte vilka killar jag kommer att ragga på där inte ;D hahahahahhahahahahhhaha!!!
Nu är jag snart hos amilia så bi ska jag umgås med henne i många timmar!! :D bloggar mer i morgon ;)

bry er inte om detta!

| Postat i: Allmänt
0
 
 
Jag gillar era skor väldigt mycket, därför att de är billiga men dock kanske inte så bra kvalité men vad gör det, man kan lämna tillbaka och få pengarna tillbaka om skorna blir trasiga samma säsong. Man köper ändå nya skor nästa år (nästa sommar exempel.)
 
 
 
 
 
 
 

kul!

| Postat i: Allmänt
0
Nu mår jag mycket  mycket bättre så jag drar och _____ !:D
bye