Väntan på...

| Postat i: Allmänt
0
På onsdag ska jag boka uppkörning och teoriptovet, jag kommer få 2 datum, kanske bara ett men tror mer på att jag får 2 datum. Kommer verkligen plugga teori dagligen för att om 5 veckor ska jag kunna allt i den där jä*la teoriboken! ;) Imorgon ska jag övningsköra 2 gånger, ska bli riktigt kul! 
 
(bild lånad av google)
 
 

18 ÅR! :D

| Postat i: Allmänt
0
Igår på Alla <3 dag fyllde jag 18 år och jag hade en sån perfekt dag! Det var faktiskt i torsdags kväll det blev riktigt bestämt vad jag skulle göra. Det var ju som jag skrev i ett tidigare inlägg bestämt att jag skulle dra till tempel med några tjejkompisar men så blev det inte.. Det tyckte jag ju var väldigt trist när jag fick reda på att det inte gick. Så i torsdags kväll bokade jag, Helena &Hanna biobiljetter till "hallåhallå" och så skulle vi ut och käka sen. Men när jag kom till skolan igår och några killar i klassen fick reda på att jag inte skulle till tempel så lyckades de övertala mig att följa med till tempel ändå, haha.
 
Bion var faktiskt både bra och dålig den var bra i vissa scener och man skrattade jätte mycket och i vissa scener så satt man som ett fån och inte förstod vad den egentligen handlade om. Efter bion gick vi till kebabhouse och åt, jag åt pizza och Hanna och Helena åt kebabrulle. Det var verkligen en supermysig middag tillsammans med två underbara personer. Vid halv elva mötte jag upp grabbarna för Tempel! Men vi kom inte in på Tempel förns vid 11 för vi snurrade runt i stan en stund, hehe!  Väl inne på Tempel när jag skulle köpa en cider så fucka mitt kort upp sig och det står "medges ej" Jag får typ panik och tänker att det är inte meningen att jag ska vara här idag. Men det löste sig för jag gick sen till en annan bar och där funkade det så då kunde kvällen börja och den vart jävligt roligt! Är så otroligt nöjd med dagen!:)
 
 

Fullspäckad dag i morgon!

| Postat i: Allmänt
0
Imorgon är det en väldigt fullspckad dag, haha tycker egentligen alla mina dagar är fullspäckad men. Imorgon bitti ska jag på en föreläsning på CCC  fram till klockan 11. Över lunchen måste jag till banken för att se om mitt leg har kommit, annars får jag ta mitt pass på krogen på fredag. haha. Sen är det skola fram till halv 3, 15.00 har jag en körlektion sen ska jag på middag hos farmor för hon ska hjälpa mig med lite saker som är trasiga. Det var ju farfar som hjälpte mig med det förut eller båda hjälpte mig men farfar mest. Imorgon skulle han blivit 81 år. Har egentligen inte fattat än att jag aldrig mer kommer träffa honom, personen som  bla betydde mest för mig är borta... 
 
 
 

CANCER

| Postat i: Allmänt
0
Varje dag så drabbas någon av Cancer, en syster, en pappa, en mormor eller en själv. Det är så orättvist att vissa dör pga en sån sjukdom. Vissa överlever första gången de får diagnosen men andra gången inte, för de orkar inte vara starka en gång till och gå inom samma sak igen. Vissa överlever inte ens första gången med cancer. Jag verkligen hoppas att någon gång i framtiden att forskarna kan hitta något botemedel mot Cancer så fler slipper denna hemska sjukdom. Så till er alla där ute som har någon som känner någon med cancer, Så jag tycker verkligen ALLA ska gå in och köpa en sånt här "fuck cancer" armand  för att hedra alla de som genomgår/genomgått cancer! Gå in på http://shop.ungcancer.se/ och beställ ett eller andra produkter, Alla pengar går till cancerfonden.  
 
 
KAN HAN KAN ALLA TRÄNA! 
 

Kan bara le

| Postat i: Allmänt
0
 
Jag kan bara just nu le, livet rullar på och det är hur gött som helst. Älskar livet och den här terminen i skolan kommer gå så fort så snart är det är det sommar. Hoppas det håller i sig att allt kan vara positivt! Fast det är söndag så är jag glad. Den här veckan komemr gå så fort och snart är det fredag, haha! Imorgon är det halkbanan som gäller och jag är taggad till tusen. På tisdag ska jag gå på stan och shoppa med ******, På onsdag eftermiddag har jag en körlektion. På torsdag så ska jag tagga till min födelsedag på fredag som ska firas på Tempel! 

1 VECKA KVAR

| Postat i: Allmänt
0
Idag är det exakt 1 vecka kvar till jag fyller 18 år, helt sjuuukt! Jag vill att det ska vara nästa fredag nu men jag har lite andra saker för mig nästa vecka som också är otroligt roliga, som jag ska lägga upp här på bloggen! Nu ska jag dra mig mot stan med Juliaför vi ska käka och bara prata av oss!