1 månad framåt

| Postat i: Allmänt
0
.. ska jag vara nyttig och och verkligen tänka på vad jag äter, självklart kommer jag äta saker som inte är så nyttiga men det går. Iallafall i rätt mängd och jag kommer att vara ute och gå varje dag förutom söndagar då jag kommer att ha en vilo dag! Det är bra för kroppen det med ju, Jag har 6 träningskuponger kvar sen i höstas på KMTI. Så denna vecka kommer jag träna 1 vecka och nästa vecka 2 gånger, vecka 3 en gång och 4 veckan 2 gånger. Denna vecka kommer jag vara ute och gå 30 minuter :) 2 veckan 40 min, 3 veckan 50 minuter och 4 veckan 60 min! Ska bli så skönt! 
 
Ska bli så jävla roligt att vara tillbaka på praktiken imorgon, har faktiskt saknat fast jag bara varit borta 3 dagar från det, hehe. Blev bjuden på frukost hos amilia imorgon bitti så längtar ännu mera tills imorgon. Hon lagar alltid så go mat/frukost så det kommer bli kalasgott! Efter praktiken ska jag direkt och klippa mig så det ska bli så jävla skönt att bli av med det slitna topparna men jag ska nog klippa ca 1 decimeter ;) Och direkt när jag kommer hem från frissan så ska jag ut och gå sen är det nästan att hoppa i säng. På onsdag så ska jag träna nästan direkt när jag kommer hem så det blir bara hem och byta om sen sätta sig på cykeln mot gymmet;) På torsdag så börjar jag halv ett och slutar 20 så då ska jag ut och gå på morgonen, ska även skriva klart mitt Personliga brev. 
 
 

Mina jobbtider

| Postat i: Allmänt
0
Typ det enda som är intressant att skriva om på bloggen nu är bara min praktik och körkortet men körkortet går åt rena helvetet känns det som... Ska berätta för er men det gör jag när jag har körkotet i handen ;-) Nog om körkortet, mina tider på elgiganten är väldigt flex faktiskt. Dom här 2 dagarna har jag jobbat 10-15.30  men i morgon så kommer jag att jobba 12.30-20.00. På fredag har jag ju uppkörningen så ska hinna övningsköra innan jag drar till praktiken. Var förut och övningkörde i grums och vålberg och på motorvägen mellan grums och karlstad så höll jag köra på en grävling :O iallafall så hoppas jag att jag kan jobba åtminstonde 1 kväll per vecka för att få lite mer att göra den dagen och så kanske det bli en dag på helgen så jag får se hur det är att jobba då :-) 
 
Efter att man ha stått och pillat på alla prylar i 2 dagar blir man ju rätt sugen på att köpa en macbook eller överhuvudtaget en ny dator, ska köpa en Tv men vill veta vad ni tycker är mest värt att lägga pengar på! 
 
 

Min första dag på elgiganten

| Postat i: Allmänt
0
o herregud vad många dagar sen jag inte har bloggat, har nästan glömt bort bloggen.. Men iallafall så hade jag min första dag idag på elgiganten och det var verkligen jättebra! Trivs superbra och alla är så trevliga och bra uppgifter har jag fått och det bara flyter på. Så 5 veckor kommer nog gå väldigt fort tror jag, det kommer vara de 5 roligaste veckor under min skoltid hitills iallafall;) 
 
 
 

Shopping

| Postat i: Allmänt
0
Ska strax sova genom att skolan böjar i morgon, vill inte vakna som en zombie i morgon så därför slänger jag bara upp en bild på min typ tolvfte jacka som jag köpte idag ;)  
 
 
 

Längtan är stor

| Postat i: Allmänt
0
I torsdags fick jag två datum som jag ska göra teoriprovet och ha uppköring och det är bara 2 veckor kvar! 2 veckor är ingenting ju, helst skulle jag vilja sitta hemma och plugga varje dag i körkortsboken och göra tester men det går ju inte.. Måste ju också sköta skolan... Teoriprovet är den 17 mars men när jag ska ha uppkörning är hemligt;) haha, hoppas jag bara klarar det!
 
Dom här två veckorna är det fullt på schemat men ändå roliga saker som händer, Imorgon har jag studiedag och då ska jag ringa en massa samtal och söka sommarjobb inom kommunen om jag inte skulle få något annat jobb, ska även till stan och bergvik med några kompisar. På onsdag är det livräddning i badhuset.. Sen på torsdag morgon så har jag en körlektion, På fredag blir det nog utgång:)  Lördagen kommer bestå av en massa teoriplugg, Söndag jobb.
 
Måndagen börjar jag 3 så en massa teoriplugg och den veckan kommer en massa tyskar till skolan och då ska vi har lite rundvandring och bowla etc med dom och då kommer vi inte vara så mycket i skolan vilken kommer bli skönt så jag kan koncentrera mig på teorin! Har även en mässa i skolan på onsdagen den 12 mars. Har 2 körlektioner den veckan. Ska även ringa till elgiganten och höra om lite olika saker, den 14 mars så är vi lediga så 3 heldagar nästan som jag bara kommer vara hemma och nöta in ännu mera teori i skallen så jag verkligen kommer att klara provet!;) den 17 mars har jag teoriprovet och den 18 mars har jag en körlektion precis innan jag ska börja min praktik på elgiganten klockan 10. Sen ja har jag uppkörning den veckan!